Όλα έδειχναν μέχρι πριν λίγες μέρες πως ο Ζοζέ Μουρίνιο θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η μεγάλη ανατροπή όμως επί της Νιούκαστλ άλλαξε τα δεδομένα στην αγγλική ομάδα. Έτσι Πορτογάλος συνεχίζει τη δουλειά του και στο πλαίσιο αυτό,πήγε να δει το Σερβία – Μαυροβούνιο και βασίζεται σε πρώην παίκτη του στην Τσέλσι για να πάρει στο Ολντ Τράφορντ ποδοσφαιριστή που αναμένεται να κοστίσει πάνω από 80.000.000 ευρώ. Ο λόγος φυσικά για τον Σεργκέι Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς που αγωνίζεται στη Λάτσιο.

Ο Μουρίνιο δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή του στους κόκκινους διαβόλους  κι ακόμα είναι στον αέρα, απλά πλέον αντιμετωπίζει διαφορετικά τα όποια προβλήματα. Ο Πορτογάλος θα προσπαθήσει να μείνει μέχρι τον Ιανουάριο στην ομάδα και να την ξανακάνει ανταγωνιστική, με την απόκτηση του Σέρβου χαφ.

Ο Μουρίνιο, σύμφωνα με την Sun, στο θέμα του Σάβιτς διαθέτει κι ένα έξτρα αβαντάζ καθώς πέρα από τον πακτωλό χρημάτων που μπορεί να προσφέρει γνωρίζει πολύ καλά τον Κέτσμαν, ο οποίος εκπροσωπεί τον Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς. Ο παλαίμαχος Σέρβος φορ ήταν μία από τις πρώτες μεταγραφές που έκανε στην Τσέλσι ο Μου και οι σχέσεις τους βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο για να βοηθήσει ο Κέτσμαν και να πείσει τον Σάβιτς να υπογράψει στη Γιουνάιτεντ ειδικά από τη στιγμή που η αγγλική ομάδα συμφωνήσει με τη Λάτσιο για τη ρήτρα αποδέσμευσης.