Ο ηγέτης της Εθνικής Ισραήλ, Μπίμπρας Νάτχο πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στη νίκη της ομάδας του επί της Σκωτίας με 2-1.

Ο ερυθρόλευκος μέσος αγωνίστηκε για ολόκληρο το 90λεπτο και κυριάρχησε στον χώρο της μεσαίας γραμμής καταθέτοντας τόσο την αδιαπραγμάτευτη τεχνική του, αλλά και πολύ πάθος στο χορτάρι.

Οι συμπατριώτες του τον βαθμολόγησαν με “7” αναφέροντας στην κριτική τους: «Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του με την ομάδα. Η καρδιά και η ψυχή που κατέθεσε σε όλο το ματς ήταν το μυστικό της νίκης. Αληθινός Αρχηγός».

Από την πλευρά του ο Νάτχο ανέφερε σε δηλώσεις του μετά το ματς τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την υποστήριξη του κόσμου. Κατάλαβαν το μέγεθος της προσπάθειας που καταβάλαμε στο γήπεδο. Σήμερα καταφέραμε να ανατρέψουμε την κατάσταση που μας βάραινε και να νικήσουμε. Παλέψαμε, σταθήκαμε σωστά στο γήπεδο και δώσαμε τα πάντα για το θετικό αποτέλεσμα. Δεν έχω να πω τίποτα αρνητικό για την εμφάνισή μας».

Ο Νάτχο δέχθηκε ένα σκληρό μαρκάρισμα από τους Σκωτσέζους στο τέλος του ματς και αφού δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες ξαναμπήκε στον αγωνιστικό χώρο. Όσοι όμως παρακολουθούσαν το ματς καταλάβαιναν ότι ο μέσος του Ολυμπιακού δεν πατούσε καλά το πόδι του. Δεν είναι γνωστό το πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα που αποκόμισε ο ποδοσφαιριστής ωστόσο η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει όταν εξεταστεί από τους ιθύνοντες ιατρούς.