Τις υπηρεσίες του Μαουρίσιο για τον επόμενο ένα μήνα θα στερηθεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Βραζιλιάνος μέσος έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη έσω πλαγίου δεύτερου βαθμού! Ο παίκτης του ΠΑΟΚ ο οποίος έχει αρχίσει ήδη θεραπείες, θα χρειαστεί να παραμείνει εκτός προπονήσεων για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα χάσει το μεγάλο ντέρμπι με τον Αρη, για την 7η αγωνιστική, αλλά και τα επόμενα ματς του πρωταθλήματος απέναντι σε Παναθηναϊκό (28/10) και Ατρόμητο (03/11), ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου για τα παιχνίδια με τη Βίντι (8/11) και τον Παναιτωλικό (11/11).

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ο Μαουρίσιο το μεσημέρι της Παρασκευής (12.10) υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του στο γόνατο.

Τ’ αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν πως ο Βραζιλιάνος μέσος υπέστη ρήξη έσω πλαγίου δεύτερου βαθμού. Ο ποδοσφαιριστής έχει αρχίσει θεραπείες και η απουσία του από τις αγωνιστικές δραστηριότητες του ΠΑΟΚ υπολογίζεται στις τέσσερις εβδομάδες».