Η ΑΕΚ ηττήθηκε την περασμένη Τρίτη στο ΟΑΚΑ από την Μπενφίκα με 3-2 όμως πραγματοποίησε μια πολύ καλή και γεμάτη εμφάνιση, με τους περισσότερους παίκτες να πιάνουν υψηλή απόδοση. Στο γήπεδο βρέθηκαν αρκετοί σκάουτερ που εντυπωσιάστηκαν από την Ένωση ενώ κάποιοι εξ αυτών σημείωσαν στη λίστα τους μερικούς παίκτες των κιτρινόμαυρων.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «footballfancast», οι άνθρωποι της Τότεναμ που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τα όσα είδαν από τον Κώστα Γαλανόπουλο, ο οποίος ήταν ανάμεσα στους κορυφαίους της ΑΕΚ στο ματς. Μάλιστα το δημοσίευμα μιλάει για τον ιδανικό αντικαταστάτη του Ντεμπελέ όταν αυτός αποχωρήσει από τους Λονδρέζους, ενώ αναφορά γίνεται και στον Μπάρκα, λέγοντας όμως ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει πίσω από τον Γιορίς ο Γκατσανίγκα ο οποίος φαίνεται να έχει την εμπιστοσύνη του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα για τον Γαλανόπουλο: «Θα μπορούσε να θεωρηθεί ως ένας μακροπρόθεσμος αντικαταστάτης του Ντεμπελέ, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από την Τότεναμ το ερχόμενο καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιο του. Ο Γαλανόπουλος, μόλις 20 ετών, είναι ένας παίκτης που ο Ποκετίνο μπορεί να εξελίξει σε ένα ωραίο περιουσιακό στοιχείο και η εμπειρία του στο Champions League θα αποδειχθεί πολύτιμη προεργασία για το είδος των προκλήσεων που θα μπορούσαν να τον περιμένουν στο αγγλικό ποδόσφαιρο».

Από την άλλη, για τον Μπάρκα, τονίζουν πως: «είναι το είδος του τερματοφύλακα που θα μπορούσε να αποτελέσει μια επαρκή κάλυψη για τον Γιορίς» αναφέρει η ιστοσελίδα.