Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς άνοιξε το δρόμο για τη νίκη του ΠΑΟΚ μέσα στη Λευκορωσία με 4-1, πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ της ομάδας. Ο Σέρβος επιθετικός ήταν ικανοποιημένος, αλλά δεν έκρυψε ότι θα ήθελε να έχει η ομάδα τώρα έξι βαθμούς και όχι μόνο τρεις μετά από τις δύο πρώτες αγωνιστικές των ομίλων του Europa League.

Mιλώντας στην κάμερα του Cosmote TV τόνισε: ««Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη. Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, είχαμε την τύχη να σκοράρουμε στις πρώτες ευκαιρίες και ουσιαστικά στο 3-0 τελείωσε και το ματς. Είχαμε πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο μέρος χάσαμε λίγο την συγκέντρωση μας, υπήρχαν κάποιες στιγμές που σαν να πανικοβληθήκαμε μετά το γκολ της ΜΠΑΤΕ, αλλά αυτά είναι για τα αποδυτήρια, να τα δούμε και να τα διορθώσουμε»

Ακόμη πρόσθεσε: «Είμαι ικανοποιημένος, σε κάθε παιχνίδι υπάρχουν στοιχεία που πρέπει να διορθώσουμε, στο πρώτο ημίχρονο είχαμε το στυλ που θέλαμε, στο δεύτερο μείναμε λίγο πίσω και δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να κάνει κάποιες ευκαιρίες, θα πρέπει να το διορθώσουμε αυτό. Αν ήταν στο χέρι μας, θα θέλαμε να έχουμε σήμερα έξι βαθμούς, σε κάθε παιχνίδι θέλουμε τη νίκη, είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα».