Η ΑΕΚ θα υποδεχθεί απόψε την Μπενφίκα, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και ο διεθνής μεσοεπιθετικός των κιτρινόμαυρων, Τάσος Μπακασέτας μίλησε για την πολύ σημαντική αναμέτρηση της ομάδας του με τους Λουζιτανούς.

«Νιώθω πολύ μεγάλη υπερηφάνεια και ικανοποίηση, που η ομάδα έφτασε σε αυτό το επίπεδο, να παίζει σε αυτούς τους αγώνες. Στο προηγούμενο παιχνίδι ήμουν εκτός, γιατί ήμουν τιμωρημένος. Περιμένω πώς και πώς το παιχνίδι.

Όπως όλοι μας, έτσι κι εγώ όταν ξεκινούσαμε να παίζουμε σε αυτά τα παιχνίδια, φανταζόμασταν να αγωνιζόμαστε κάποια στιγμή σε αυτήν τη διοργάνωση», τόνισε αρχικά ο Μπακασέτας και στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν η ήττα από τον Άγιαξ θα επηρεάσει την Ένωση.

Δεν μπορούμε να μένουμε σε αγώνες έτσι όπως είναι η διαδικασία αυτήν τη στιγμή. Όταν έχουμε αγώνες ανά τρεις ημέρες. Μπορώ να πω ότι ερχόμαστε από ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα. Πάντα αυτό που σκέφτεσαι είναι το τελευταίο παιχνίδι και είμαστε προετοιμασμένοι για το παιχνίδι με την Μπενφίκα. Είναι η πραγματικότητα αυτή.

Είναι καθοριστικής σημασίας για τη συνέχεια του Champions League. Είναι εντός έδρας ματς, που για να προχωρήσουμε στη διοργάνωση του, όπως θέλουμε, πρέπει να το κερδίσουμε. Να έχουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο, αλλά το γνωρίζουμε όλοι αυτό μέσα στην ομάδα. Δουλέψαμε πάρα πολύ καλά για το ματς με την Μπενφίκα. Πιστεύω ότι θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών.

Πάντα σε τέτοια ματς είναι πολύ σημαντικά τα πρώτα λεπτά. Είναι πολύ σημαντικό να βάλουμε το ρυθμό μας από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού να δείξουμε στον αντίπαλο ότι εμείς είμαστε το αφεντικό, ότι παίζουμε στην έδρα μας και πιστεύουμε μετά ότι με την ώθηση του κόσμου αν το κάνουμε αυτό θα καταφέρουμε να επιβληθούμε στον αντίπαλο».