Το τραγικό ξεκίνημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει φέρει σε δύσκολη θέση τον Ζοσέ Μουρίνιο, με τους φιλάθλους του αγγλικού συλλόγου να ζητούν την άμεση απομάκρυνσή του Πορτογάλου προπονητή από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. To μέλλον του Ιβηρα είναι αβέβαιο, με το έγκυρο RMC να παρουσιάζει τον Ζιντάν ως το απόλυτο φαβορί για να διαδεχθεί τον «Special 1» στο τιμόνι των Κόκκινων Διαβόλων.

«Ο Γάλλος πρώην προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης παραμένει ελεύθερος και βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του εκτελεστικού διευθυντή της Μάντσεστερ, Εντ Γούντγουορντ. Εάν απολυθεί ο Μουρίνιο, τότε η βρετανική ομάδα θα χτυπήσει την πόρτα του Ζιντάν. Τη δεδομένη στιγμή ο Ζινεντίν είναι το πρώτο φαβορί για τον πάγκο της Γιουνάιτεντ», ειπώθηκε χαρακτηριστικά στον αέρα του ραδιοφωνικού σταθμού «RMC».

Οι Times από την πλευρά τους επιβεβαιώνουν μεν το γεγονός ότι ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι στην κορυφή της λίστας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε περίπτωση που απολυθεί ο Μουρίνιο, αλλά ξεκαθαρίζει ότι μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές.