Ο Εργκούς Κάτσε είχε αποχωρήσει τραυματίας από την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Superleague και την περασμένη εβδομάδα δεν συμμετείχε στις προπονήσεις, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός και στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-1 της ομάδας του Γιάννη Πετράκη και πήρε την πέμπτη νίκη του σε ισάριθμα ματς.

Αρχικά είχε εκτιμηθεί από το Πράσινο ιατρικό επιτελείο πως ο Αλβανός μέσος θα προλάβαινε το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη το προσεχές Σάββατο (06/10, 20:30), για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ωστόσο οι ενοχλήσεις εξακολουθούν να υφίστανται και οι νεότερες εξετάσεις έδειξαν οίδημα, με συνέπεια ο Γιώργος Δώνης να μην τον υπολογίζει για τον αγώνα με τους Αρκάδες. Εξυπακούεται ότι ο 25χρονος θα χάσει και το παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναιτωλικό την Τρίτη (02/10, 17:30).

Ο Κάτσε έχει καταγράψει 114 λεπτά στη φετινή Superleague, αγωνιζόμενος ως βασικός μόνο απέναντι στη Λάρισα στο AEL FC Arena, στη νίκη του Τριφυλλιού με 1-3.