Η κακοκαιρία που έχει πλήξει την χώρα τα τελευταία 24ωρα «απειλεί» και αρκετά παιχνίδια της Super League. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα την μεγαλύτερη «απειλή» έχει το ΟΦΗ-ΑΕΚ που είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο το βράδυ στις 20:30 στο Γεντί Κουλέ του Ηρακλείου.

Και έτσι είναι… ανοιχτό το ενδεχόμενο να αναβληθεί το ματς, αν δεν το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες. Αρχικά απόψε στις 20:30 η αποστολή της ΑΕΚ θα πετάξει αεροπορικώς για το Ηράκλειο, αν είναι εφικτό και το επιτρέψουν οι δυνατοί άνεμοι και ο… τυφώνας «Ζορμπάς».

Αλλά ακόμη και αν φτάσει στην Κρήτη η Ενωση, επίσης είναι όλα… ανοιχτά για το ματς του Σαββάτου. Όλα θα εξαρτηθούν από τις καιρικές συνθήκες και τις αποφάσεις των αρμόδιων αρχών, αν θα διεξαχθεί το ματς στο Γεντί Κουλέ. Στην απευκταία περίπτωση που αναβληθεί το παιχνίδι, αυτό δεν θα μπορεί να διεξαχθεί την Κυριακή. Δηλαδή, σε 24 ώρες. Και αυτό διότι την Τρίτη (22:00) η ΑΕΚ υποδέχεται την Μπενφίκα στο Ολυμπιακό Στάδιο για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Έτσι θα πρέπει να πάει πιο… αργά, τους επόμενους μήνες, την στιγμή που η ΑΕΚ πρέπει να δώσει και το εντός έδρας ματς με την Λαμία για το Κύπελλο (αναβλήθηκε την περασμένη Τετάρτη).