Η «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018» αναμένεται και φέτος να προσελκύσει δεκάδες αυτοκινητοβιομηχανίες, οι οποίες θα έχουν στα περίπτερα τoυς όλη τη νέα γκάμα των πιο καινούργιων μοντέλων, ενώ αναμένονται και σημαντικές πρεμιέρες, που θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον των υποψήφιων αγοραστών.

Η έκθεση αυτοκινήτου θα ρπαγματοποιηθεί στο πρώην Δυτικό αεροδρόμιο του Ελληνικού (ΑΙΘΟΥΣΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ) από τις 10 έως και τις 18 Νοεμβρίου.

Στην μοναδική έκθεση αυτοκινήτου στην χώρα μας,  «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018»,   συμμετέχουν Έλληνες Εισαγωγείς – Αντιπρόσωποι (μέλη του Σ.Ε.Α.Α.), ενώ όπως κάθε χρόνο θα την επισκεφθούν χιλιάδες επισκέπτες, μεταξύ αυτών και αρκετοί υποψήφιοι αγοραστές, που θα μπορέσουν να δουν σε ένα σαλόνι, όλα τα μοντέλα που τους ενδιαφέρουν, ενώ, παράλληλα, θα τρέχουν από αρκετές αντιπροσωπείες και οι γνώριμες εκπτώσεις – προσφορές που ισχύουν την περίοδο της έκθεσης. Παράλληλα, θα έχουν τη δυνατότητα, στον υπαίθριο χώρο της έκθεσης να δοκιμάσουν και το μοντέλο που τους ενδιαφέρει.

Στην έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018», έχει δηλώσει συμμετοχή, έως και σήμερα, η πλειονότητα των αυτοκινητοβιομηχανιών που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά: Alfa Romeo, BMW, Citroen, Dacia, DS, Fiat, Ford, Hyundai, Jeep, Kia, Mercedes, MINI, Nissan, Renault, Seat, Skoda, Smart, Subaru, Volkswagen, Volvo.

Τέλος, στη διάρκεια λειτουργίας της έκθεσης προγραμματίζεται να παρουσιαστεί ημερίδα με θεματολογία: Αυτοκίνητο και περιβάλλον – Ηλεκτρικά αυτοκίνητα και εναλλακτικές μορφές ενέργειας. Ημερίδα που θα απασχολήσει τα ΜΜΕ και το ενδιαφέρον του κοινού.