Ήταν 2 Σεπτεμβρίου, Κυριακή, όταν η έλευση του Γιάγια Τουρέ στον Πειραιά ολοκλήρωσε την πιο μεγάλη μεταγραφή των τελευταίων χρόνων στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Ιβοριανός σούπερ σταρ γνώρισε την αποθέωση αρχικά στα γραφεία της ΠΑΕ και στην συνέχεια στο Καραϊσκάκη και στη συνέχεια άρχισε την δουλειά για να είναι έτοιμος όσο πιο γρήγορα γίνεται να φορέσει και πάλι τα ερυθρόλευκα και να μπει στο γήπεδο για να κάνει αυτά που μόνο αυτός ξέρει.

Το επίπεδο του Γιάγια Τουρέ άλλωστε είναι μια κατηγορία μόνο του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Στην πρώτη θέση. 24 μέρες μετά ο Γιάγια ετοιμάζεται για την μεγάλη του επιστροφή στην δράση.

Μετά από 24 μέρες σκληρής δουλειάς, έχοντας πλέον φτάσει σε ένα καλό επίπεδο (μια και δεν είχε κάνει προετοιμασία) είναι πλέον στη διάθεση του Μαρτίνς για να πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό και να αρχίσει να «ζεσταίνεται» εν όψει των υψηλών απαιτήσεων που έχει και φέτος ο Ολυμπιακός ώστε να μπορέσει να πετύχει τον μεγάλο στόχο της επιστροφής του εκεί που αξίζει.

Διαβάστε περισσότερα εδώ