Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να υποδεχθεί σήμερα (19:55) την Τσέλσι στην Τούμπα, η οποία θα είναι κατάμεστη καθώς πέρα από τα 20.122 διαρκείας, τα υπόλοιπα εισιτήρια που κυκλοφόρησαν έγιναν «καπνός» μέσα σε δύο ώρες.

Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ καλεί τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα, δείχνοντας πάντως τη δέουσα προσοχή.

Αναλυτικά το μήνυμα του ΠΑΟΚ προς τον κόσμο του αναφέρει τα εξής:

«Η πρεμιέρα του ομίλου στο Europa League, φέρνει μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης στην Τούμπα. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καλωσορίζει τους σημερινούς της αντιπάλους και τους φιλάθλους και έχει πάρει όλα τα κατάλληλα μέτρα για να υποσχεθεί ένα υψηλού επιπέδου ποδοσφαιρικό βράδυ.

Το αναμενόμενο sold out προμηνύει πως για ακόμη μια φορά η Τούμπα θα γίνει αντικείμενο συζήτησης σε ολόκληρη την Ευρώπη, για τον παλμό, το πάθος, τη φωνή και την ψυχή που καταθέτουν οι οπαδοί μας.

Παρακαλούμε τον καθένα από όσους θα παραβρεθούν, να σεβαστούν τους κανόνες ασφαλείας και να εξασφαλίσουν την κατά το δυνατόν έγκαιρη είσοδό τους για την αποφυγή συνωστισμού.

Στους ευρωπαϊκούς αγώνες δεν ισχύει η δωρεάν, χωρίς εισιτήριο και θέση, είσοδος για τα παιδιά οποιασδήποτε ηλικίας.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να σεβαστούν τους αυστηρούς κανόνες διεξαγωγής του αγώνα, η παραβίαση των οποίων επιφέρει σημαντικές τιμωρίες.

Υπενθυμίζουμε πως απαγορεύεται η ανάρτηση πανό με πολιτικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, η χρήση και η ρίψη κροτίδων, βεγγαλικών, φωτοβολίδων και συσκευών λέιζερ.

Αυτό το ταξίδι ευχόμαστε να είναι μακρύ και ενδιαφέρον. Και τα μεγαλύτερα ταξίδια ξεκινούν με το πρώτο βήμα και αυτό το κάνουμε όλοι μαζί σήμερα!»