Η ΑΕΚ χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα επικράτησε εύκολα του Πανιωνίου με 4-0 και πέτυχε την τρίτη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια στη φετινή Σούπερ Λίγκα. Η εμφάνιση της Ενωσης ικανοποίησε απόλυτα τους φιλάθλους της αλλά και τον Μάρκο Λιβάγια. Ο Κροάτης μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι οι Κιτρινόμαυροι έλεγξαν απόλυτα το ρυθμό του παιχνιδιού και έδειξαν ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο δύσκολο πρόγραμμα που έχει μπροστά της η ΑΕΚ, τονίζοντας ότι αυτό που προέχει τη δεδομένη στιγμή είναι το ματς με τον Αγιαξ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είδα ένα καλό παιχνίδι από εμάς. Ελέγξαμε τον ρυθμό του παιχνιδιού από το πρώτο λεπτό. Μας βοήθησε το γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και στο δεύτερο ήμασταν ακόμη καλύτεροι. Δείξαμε πως ίσως είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα».

Για το δύσκολο πρόγραμμα που έχει μπροστά της η ΑΕΚ: «Σίγουρα είναι δύσκολο το πρόγραμμα και είναι δύσκολο να σκεφτόμαστε κάθε ματς ξεχωριστά, μέρα με τη μέρα. Ωστόσο, είναι κάτι που είχαμε και πέρυσι και τα καταφέραμε. Τώρα σκεφτόμαστε μόνο το ματς με τον Άγιαξ, μετά θα σκεφτούμε τον ΠΑΟΚ».