Ο Γιάννης Γιαννιώτας πήρε χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τα Τρίκαλα, δείχνοντας πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Ο Έλληνας εξτρέμ προπονείται άλλωστε κανονικά από την πρώτη μέρα της παρουσίας του στα Σπάτα και φαίνεται πως άμεσα θα μπει στην αγωνιστική εξίσωση. Ο Γιαννιώτας είναι πιθανό να βρίσκεται στην αποστολή ακόμα και για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Κάτι που αναμφίβολα θα λύσει τα χέρια του Μαρίνου Ουζουνίδη όσον αφορά στις επιλογές του για τα άκρα. Εκεί που δεν υπάρχει προς το παρόν ο Λούκας Μπογέ.

Ο Αργεντινός εξτρέμ θα χρειαστεί ακόμα λίγο χρόνο για να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί, ακόμα κι αν αποφύγει τελικά τη λύση του χειρουργείου. Γι’ αυτόν τον λόγο η παρουσία του Γιαννιώτα στην ομάδα δείχνει κάτι παραπάνω από απαραίτητη.

Ο 25χρονος άσος χαίρει της εμπιστοσύνης του προπονητή του, που εκτιμά πως μπορεί να εξελιχθεί σε παίκτη-κλειδί για την ΑΕΚ. Η ταχύτητα του Γιαννιώτα και η ικανότητά του στο ένας εναντίον ενός είναι στοιχεία που απουσιάζουν από το κιτρινόμαυρο ρόστερ. Έτσι, ο Έλληνας άσος αναμένεται άμεσα κιόλας να μπει στα πλάνα του Ουζουνίδη. Που όπως προαναφέραμε είναι πολύ πιθανό να τον επιλέξει ακόμα και για την αποστολή του αγώνα με τον Πανιώνιο. Παρότι ο Γιαννιώτας μετρά σκάρτα δύο εβδομάδες παρουσίας στην ομάδα.