Ο Γάλλος διεθνής επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης μπορεί να είναι Παγκόσμιος Πρωταθλητής με τη Γαλλία, να έχει πάρει το Europa League με τους Ροχιμπλάνκος και το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, όμως η FIFA δεν τον συμπεριέλαβε στους φιναλίστ για το βραβείο του καλύτερου παίκτη της χρονιάς! (Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, που επέλεξε τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Μοχάμεντ Σαλάχ και Λούκα Μόντριτς)

Ο μικρός πρίγκιπας της Ατλέτικο μίλησε στην «Equipe», κι εξέφρασε την έκπληξή του για το γεγονός πως δεν βρισκόταν ανάμεσα στην τελική τριάδα τονίζοντας πως περιμένει τουλάχιστον να βρίσκεται ανάμεσα στους υποψηφίους για τη Χρυσή Μπάλα!

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι συνέβη με το βραβείο της FIFA… Είναι η Ομοσπονδία που διοργανώνει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Το πήραμε και δεν υπάρχει κανείς Γάλλος στην τελική τριάδα…Προσωπικά, για τη Χρυσή Μπάλα πιστεύω ότι κάθε χρόνο βρίσκομαι όλο και πιο κοντά. Δεν θα είναι άδικο αν δεν την κατακτήσω εγώ φέτος, αλλά πραγματικά θ’ απορώ. Τί άλλο θα πρέπει να κάνω, δηλαδή; Έχω κατακτήσει τρόπαια και έχω συμμετέχει σε καθοριστικές στιγμές μέσα στη σεζόν. Παρ’ όλα αυτά, δεν είμαι εγώ αυτός που θ’ αποφασίσω…» , τόνισε μεταξύ άλλων!