Η απεργία στην οποία έχουν «κατέβει» οι παίκτες της Εθνικής ομάδας της Δανίας θέτει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ενόψει του Ntations Cup. Κι αυτό καθώς τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές θα αντικαταστήσουν παίκτες από την εθνική ομάδας Futsal, αλλά και από ομάδες τρίτης και τέταρτης κατηγορίας. Φυσικά, όλοι είναι ερασιτέχνες. Αυτή η ομάδα της Δανίας λοιπόν έδωσε φιλικό με την Σλοβακία και ηττήθηκε 3-0.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο τερματοφύλακας Κρίστοφερ Χάαγκ,είναι βασικός στην εθνική
Futsal, ενώ ο παίκτης στον οποίο έχουν δώσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού, ο Κρίστιαν Οφενμπεργκ, εργάζεται ως πωλητής. Επίσης, ο αριστερός μπακ, Σίμον Βόλεσεν είναι μαθητής!
Στη μεσαία έχουμε τον Κάσπερ Κέμπελ που είναι οικοδόμος, ενώ ο Ράσμους Γιόχανσον δηλώνει… Youtuber! Προπονητής σε αυτή την ομάδα είναι ο Τζον Γιένσεν.

- Νετανιάχου και Τραμπ συμφώνησαν να συνεχίσουν τον συντονισμό μεταξύ των δύο χωρών σχετικά με το Ιράν
- Μουντιάλ 2026: Ο Ρόις επισκέφτηκε την Εθνική Βελγίου και φυσικά έβγαλε «Βεστφαλική» φωτογραφία
- Τι πρέπει να προσέξετε κατά το check in στο ξενοδοχείο ή το κατάλυμα που επιλέξατε για τα προσωπικά σας δεδομένα







