Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και τυπικά την απόκτηση του Ματίας Ναχουέλ. Ο νεαρός εξτρέμ είχε συμφωνήσει από την Παρασκευή με τους ερυθρόλευκους. Το νέο απόκτημα της πειραϊκής ομάδας πραγματοποίησε και την πρώτη του προπόνηση με τα ερυθρόλευκα το πρωί της Δευτέρας, στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Ο Ναχουέλ προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν στην προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στον έκτο όμιλο του Europa League, Ρεάλ Μπέτις, όπου έπαιξε σε 27 ματς ενώ πέτυχε και 5 γκολ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως αποκτήθηκε από τη Βιγιαρεάλ.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των ερυθρόλευκων έκανε τις πρώτες δηλώσεις σαν παίκτης της ομάδας του λιμανιού, μιλώντας στο Olympiacos TV.

«Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον πρόεδρο της ομάδας που έκαναν τα πάντα για να έρθω εδώ. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω και τους φιλάθλους που μου έχουν δείξει αγάπη από την αρχή. Ανυπομονώ να παίξω στο Καραϊσκάκη. Χθες ήμουν στο γήπεδο και είδα τη μεγάλη νίκη της ομάδας μας.

Νιώθω έτοιμος και ανυπομονώ να παίξω με τους συμπαίκτες μου. Θα δώσω τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο και υπόσχομαι ότι φέτος θα πετύχουμε πολλούς στόχους», υποστήριξε ο Ναχουέλ.