Ο Ολυμπιακός έχει δύσκολο έργο στους ομίλους του Europa League, ωστόσο ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο παρουσιάστηκε κάτι παραπάνω από αισιόδοξος. Ο Ισπανός επιθετικός τόνισε στις δηλώσεις του ότι οι Πειραιώτες θα καταφέρουν περάσουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Μετά από μία νίκη το ταξίδι δεν θα μπορούσε να μην είναι ωραίο. Η ομάδα πέτυχε το στόχο της, πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα και ήρθαμε με την πρόκριση. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, δεν σταματήσαμε να τραγουδάμε και είμαστε χαρούμενοι. Μόλις ήρθαμε μάθαμε αμέσως τις αντιπάλους μας, σπουδαίες ομάδες με μεγάλη ιστορία η Μπέτις και η Μίλαν.

Πολύ δυνατή ομάδα η Μπέτις με έναν προπονητή που έχει πετύχει αρκετά. Πιστεύω στην ομάδα, έχει πολλές δυνάμεις και πιστεύω πως θα προκριθούμε στην επόμενη φάση. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι εδώ, όλοι μου έχουν φερθεί άψογα, ήξερα πως θα είναι καλά τα πράγματα.

Έχω καταφέρει να σκοράρω, αυτό με κάνει ευτυχισμένο και ελπίζω να συνεχίσω έτσι. Είμαι ένας παίκτης που παίζει για την ομάδα, στόχος μου είναι να τερματίσω με τον Ολυμπιακό στην κορυφή, θέλω να παίζω για την ομάδα δίνοντας το καλύτερό μου εαυτό. Τώρα πρέπει να αφήσουμε την πρόκριση πίσω μας, πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο όπως ο ΠΑΣ, είμαστε έτοιμοι».