Ο Αχμέντ Χασάν δήλωσε ενθουσιασμένος από την επιλογή του να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, αλλά και από τη διαμονή του στην χώρα μας. Μάλιστα θέλοντας να τονίσει το πόσο μεγάλη ομάδα είναι οι ερυθρόλευκοι, αναφέρθηκε σε μια στιχομυθία που είχε με έναν οδηγό ταξί.

Κόντρα στον Λεβαδειακό, ο Αιγύπτιος επιθετικός έγραψε«» την πρώτη του συμμετοχή με τα «ερυθρόλευκα» και μετά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό μίλησε για διάφορα θέματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις που έκανε:

«Θα ήταν φανταστικό να πετύχω γκολ, αλλά αυτό που ήθελα ήταν να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει. Ο προπονητής ξέρει αν θα παίζουμε δύο φορ ή όχι, είμαι πάντα έτοιμος σε ότι μου ζητήσει ο προπονητής, είτε παίζουμε με έναν ή με δύο φορ. Σήμερα είχαμε ανάγκη το γκολ, πιθανόν για αυτό να παίξαμε δύο επιθετικοί.

Σήμερα έπρεπε να σκεφτούμε μόνο τον Λεβαδειακό, τώρα σκεφτόμαστε την Μπέρνλι και θα κάνουμε ότι καλύτερο για να πάρουμε την πρόκριση. Πάντα βοηθά να κερδίζεις. Είμαστε μαζί στην εθνική ομάδα με τον Ουάρντα, μιλάμε συχνά, έχει μεγάλη τρέλα!
Ήξερα πως είναι μεγάλη ομάδα με ιστορία ο Ολυμπιακός, είχα πολλές προσφορές αλλά ο Ολυμπιακός μου άρεσε πολύ γιατί έχει φιλοδοξίες, ελπίζω να έχουμε μία υπέροχη χρονιά. Λατρεύω την Ελλάδα σε αυτές τις λίγες μέρες που είμαι εδώ, είμαι ικανοποιημένος. Μέχρι και ο ταξιτζής μου μιλούσε για τον Ολυμπιακό!».