Η Honda αναβαθμίζει το υβριδικό της,  σπορ, super car μοντέλο της, το  NSX, που αναμένεται να γίνει ακόμη, ιδανικό για την καθημερινή μετακίνηση, αλλά, κυρίως, ταμένο στην σπορ οδήγηση.

Το νέο μοντέλο, όπως αναφέρει και η ιαπωνική φίρμα έχει νέες μεγαλύτερες εμπρός και πίσω αντιστρεπτικές δοκούς, που αυξάνουν την ακαμψία  κατά 26% μπροστά και 19% πίσω ενώ ταυτόχρονα αναβάθμισε κα ιτο λογισμικό που ελέγχει το σύστημα κίνησης Sport Hybrid SH-AWD®. Αναβαθμισμένο έιναι και το το σύστημα διεύθυνσης με ηλεκτρική υποβοήθηση, το σύστημα Vehicle Stability Assist. Όλα τα παραπάνω έχουν γίνει ώστε το νέο μοντέλο να έχει ακόμη καλύτερη οδική συμπεριφορά για την οδήγηση μέσα στην πίστα και κυρίως σε οριακές συνθήκες, που είναι και το βασικό μενού του μοντέλου.

Αλλαγές υπάρχουν και στην εξωτερική εμφάνιση, με νέο χρώμα, ενώ ο πελάτης μπορεί επιπρόσθετα να επιλέξει πορτοκαλί δαγκάνες για τα προαιρετικά carbon-κεραμικά δισκόφρενα.

Για το εσωτερικό, οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν πλήρως δερμάτινο σαλόνι. Το νέο μοντέλο θα μπορεί να ξεκινήσει την εμπορική του καριέρα προς τα τέλη του 2018, ενώ η παραγωγή του είναι προγραμματισμένη για τα τέλη Αυγούστου.