Δύναμη του είναι ο κόσμος του! Με τον κόσμο στο πλευρό του ο Ολυμπιακός μπορεί να πετύχει τα πάντα! Απόψε κόντρα στην Μπέρνλι οι Πειραιώτες ετοιμάζονται να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ ξέροντας πως στο «καμίνι» τους, το Καραϊσκάκη, ο κόσμος τους «απογειώνει»! Ο Κώστας Φορτούνης λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση με τους Άγγλους στέλνει μήνυμα στους οπαδούς της ομάδας να γεμίσουν το Καραϊσκάκη και να ζήσουν ξανά όλοι μαζί μια ακόμη μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά. Όπως άλλωστε τονίζει ο αρχηγός του Ολυμπιακού από τις φωνές και τα χειροκροτήματα του κόσμου όλοι στην ομάδα παίρνουν δύναμη. Ενωμένοι μπορούν να πετύχουν τα πάντα!

Αναλυτικά το μήνυμα του Κώστα Φορτούνη στον κόσμο του Ολυμπιακού:

«Η δύναμη που έχει το γήπεδο Καραϊσκάκη είναι τεράστια! Αυτή τη δύναμη παίρνουμε κι εμείς, από τις φωνές και τα χειροκροτήματά σας. Νιώθουμε πιο δυνατοί, πρακτικά ανίκητοι! Το παιχνίδι με την Μπέρνλι απόψε είναι δύσκολο, το ξέρουμε καλά. Δεν γνωρίζουμε, όμως, τι θα πει φόβος, όσο έχουμε εσάς στο πλευρό μας!

Ξέρετε καλά, όπως το γνωρίζουμε κι εμείς, ότι ενωμένοι πετυχαίνουμε τα πάντα. Ο Ολυμπιακός και ο κόσμος του είναι ένα και έτσι πρέπει να μας γνωρίσουν απόψε και οι Άγγλοι.

Θέλουμε το γήπεδο μας γεμάτο! Γεμάτο από κόσμο, γεμάτο από πάθος, γεμάτο από ένταση και δίψα για την πρόκριση. Απόψε γινόμαστε ξανά ένα και κάνουμε το πρώτο βήμα για να μπούμε στους ομίλους του Europa League και να συνεχίσουμε την επιτυχημένη ευρωπαϊκή μας παρουσία.

Απόψε φοράμε όλοι την ερυθρόλευκη φανέλα και δίνουμε το παρών στην εξέδρα! Δίνουμε το παρών στο γήπεδο Καραϊσκάκη, εκεί όπου χτυπάει η ερυθρόλευκη καρδιά!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!»