Ποιο είναι το πιο διάσημο προϊόν της Volkswagen; Τα αυτοκίνητα της. Ή όχι; Η Volkswagen, εκτός από τα τετράτροχα μοντέλα της, έχει ακόμη ένα πολύ γνωστό προϊόν.

Είναι τα διάσημα λουκάνικα της! Μάλιστα, φημολογείται ότι το πρώτο σε ποσότητες προϊόν της σε πωλήσεις παγκοσμίως,  δεν είναι τα αυτοκίνητα της – κατασκευάζει κάθε χρόνο περίπου 6 εκατομμύρια οχήματα – αλλά τα  διάσημα λουκάνικα Currywurst.

Η γερμανική φίρμα έχει δικό της παρασκευαστήριο – εργοστάσιο, απασχολεί δεκάδες εργαζόμενους και φυσικά, προσφέρεται σε εκατοντάδες σημεία πώλησης, τόσο στην εγχώρια αγορά, όσο και στο εξωτερικό.

Πρόσφατα, τα λουκάνικα …. Volkswagen μπήκαν στο στόχαστρο των πελατών της, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν επειδή, η γεύση τους, τελευταία, ήταν διαφορετική. Και όντως, μετά τις εκατοντάδες καταγγελίες, η εταιρεία προέβη σε ανακοίνωση, η οποία ανέφερε, ότι, ο λόγος που αλλοιώθηκε  η γνώριμη γεύση τους, είναι επειδή, άλλαξε ο προμηθευτής σάλτσας! Η εταιρεία υποσχέθηκε ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν ώστε να επαναφέρει την αρχική γεύση με την οποία έχουν γίνει διάσημα τα λουκάνικα της γερμανικής εταιρείας.