Τι και αν αντιμετώπιζε σοβαρότατα προβλήματα με το FFP που παραλίγο να της στοιχήσει την έξοδό της στην Ευρώπη. Αυτά ανήκουν στο παρελθόν, αφού πλέον η Μίλαν έχει μπει πολύ δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι με μοναδικό σκοπό να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης.

Η ιταλική ομάδα δείχνει αποφασισμένη να κάνει δικό της τον παίκτη που ξεχώρισε πέρσι στο εγχώριο πρωτάθλημα και αποτελεί ένα από τα πιο καυτά ταλέντα παγκοσμίως. Ο λόγος για τον 23χρονο Σέρβο διεθνή χαφ της Λάτσιο, Σεργκέι Μιλίνκοβιτς Σάβιτς.

Οι ροσονέρι λοιπόν θέλουν πολύ να εντάξουν τον παίκτη στο δυναμικό τους αλλά η Λάτσιο έχει καταστήσει σαφές ότι δεν σκοπεύει να τον πουλήσει.

Έτσι στη Μίλαν έχουν αποφασίσει να… αναγκάσουν τη Λάτσιο να πει «ναι» στην πρόταση τους. Γι’αυτό το σκοπό έχουν ετοιμάσει μια μυθική πρόταση που δύσκολα θα αρνηθούν οι Ρωμαίοι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του CalcioMercato, οι «ροσονέρι» δίνουν 4 εκατ. ευρώ για μονοετή δανεισμό του παίκτη και άλλα 70 εκατ. σαν οψιόν αγοράς το καλοκαίρι του 2019.

Σε όλο αυτό το πακέτο προσθέστε και τον Φάμπιο Μπορίνι που θα κάνει τη διαδρομή Μιλάνο-Ρώμη και το συνολικό κόστος της μεταγραφής εκτοξεύεται στα 110 εκατομμύρια ευρώ.