Αμετανόητος εμφανίζεται ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, στις αναρτήσεις του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, αφού δείχνουν να μην τον πτοούν ούτε καν οι δικαστικές αποφάσεις.

Ακόμα και αν υποχρεούται σύμφωνα με απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών να καταβάλλει αποζημίωση για συκοφαντική δυσφήμιση 20.000 ευρώ στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, για ηθική βλάβη και 5.000 ευρώ στην Ομοσπονδία για προσβολή της φήμης της, με τους νόμιμους τόκους, ακόμα και αν η απόφαση προβλέπει ότι υποχρεούται να αναρτήσει περίληψη της εν λόγω απόφασης στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook) και καταβολή μέρος των δικαστικών εξόδων, ο ίδιος συνεχίζει τις οργισμένες αντιδράσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Αποκαλεί «εντεταλμένα ψευτοπαλήκαρα» τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) προειδοποιώντας τους ότι δεν κάνει πίσω.

Αναφέρει δε ότι, η υπόθεση της προσφυγής της ΠΟΕΔΗΝ κατά του προσώπου του εκδικάστηκε στις 8 Μαρτίου, ενώ η απόφαση εκδόθηκε στις 29 Ιουνίου και στον ίδιον δεν έχει επιδοθεί ακόμα.

Αναρτά μάλιστα και επίσημη ανακοίνωση που εξεδόθη από το Γραφείο Τύπου του, ως αναπληρωτή υπουργού Υγείας, στην οποία επισημαίνεται ότι είχε ζητήσει δια της πληρεξουσίου δικηγόρου του να αναβληθεί η δίκη λόγω αποδεδειγμένων ταυτόχρονων υποχρεώσεων του στο Κοινοβούλιο, αλλά το αίτημα αυτό δεν έγινε δεκτό και δικάστηκε ερήμην και γι’ αυτό έχει ασκήσει έφεση.

Τέλος, ο Παύλος Πολάκης ξεκαθαρίζει ότι, «καμία περίληψη δικαστικής απόφασης ή διορθωτική δημοσίευση του Αν. Υπουργού Υγείας στα social media, να μην αναμένουν να δουν οι «θιγμένοι ενάγοντες» της υπόθεσης αυτής, όχι μόνο επειδή είχαν το θράσος να επικαλεστούν στοιχεία από την τραγική κατάσταση του δημόσιου συστήματος Υγείας την περίοδο 2012-2014 που κυβερνούσαν οι πολιτικοί τους φίλοι και να τα παρουσιάσουν ως στοιχεία του 2016, δηλαδή επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κυρίως γιατί τίποτα δεν μπορεί να «επανορθώσει» την λαϊκή πεποίθηση ότι αυτού του είδους ο «συνδικαλισμός» και τα ενεργούμενά του αποτελούν πια παρελθόν, ή καλύτερα «σκουπίδια της ιστορίας»».

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2130683843841752&id=100007004708966