Ο Μπίμπρας Νάτχο επιστρέφει στην Ελλάδα και αποτελεί τη σπουδαιότερη μεταγραφή του καλοκαιριού για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Ισραηλινός μέσος συμφώνησε σε όλα με τον Ολυμπιακό και πριν από λίγο η μεταγραφή του ανακοινώθηκε και επίσημα από τους Ερυθρόλευκους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νάτχο πράγματι υπέγραψε συμβόλαιο δύο χρόνων με τους Ερυθρόλευκους, όπως αποκάλυψαν οι Ισραηλινοί. Παράλληλα ο Νάτχο αναμένεται να λάβει ένα ποσό που θα ξεπερνάει το 1,5 εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο.

Να σημειώσουμε ότι ο Νάτχο ήταν ένας από τους ηγέτες της της ΤΣΣΚΑ! Στα τέσσερα χρόνια που φόρεσε τη φανέλα της είχε συνολικά 142 συμμετοχές, 28 γκολ και 24 ασίστ, ενώ μόνο πέρυσι αγωνίστηκε σε συνολικά 44 ματς (2.890 λεπτά!), με 5 γκολ και 7 ασίστ! Επιπλέον, έχει 50 συμμετοχές στην εθνική Ισραήλ, στην οποία είναι αρχηγός.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Ερυθρόλευκων, ο αρχηγός της εθνικής ομάδας του Ισραήλ είπε τα εξής: «Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ήρθα σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο. Ελπίζω να έχουμε μαζί επιτυχίες, να επιστρέψουμε στον δρόμο του πρωταθλητή. Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο δυνατό για τους οπαδούς μας, τον σύλλογο και ευελπιστώ ότι όλοι μαζί θα έχουνε μόνο επιτυχίες»