Πρόβλημα και μάλιστα σημαντικό προέκυψε στην προπόνηση της ΑΕΚ για τον Μαρίνο Ουζουνίδη ενόψει Σέλτικ, καθώς ο Πέτρος Μάνταλος αποχώρησε τραυματίας από τα Σπάτα και προς το παρόν κρίνεται αμφίβολος για το μεγάλο ματς της Τετάρτης.

Ο αρχηγός της Ένωσης ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό και προκάλεσε «πονοκεφάλους» στον τεχνικό της ομάδας, μιας και μια πιθανή απουσία του από το ματς της Γλασκώβης, αλλάζει εντελώς τα πλάνα του Έλληνα προπονητή. Που ποντάρει πολλά στον Μάνταλο για το μεγάλο παιχνίδι απέναντι στη Σέλτικ.

Η κατάσταση του αρχηγού της ΑΕΚ θα επανεκτιμηθεί την Δευτέρα και εκεί θα ξεκαθαρίσει και το θέμα της συμμετοχής του στον αγώνα της Γλασκώβης. Μέχρι τότε ωστόσο ο Μάνταλος κρίνεται ως αμφίβολος για την αναμέτρηση με τους Σκωτσέζους.

Από εκεί και πέρα, ο Εζέκιελ Πόνσε που χθες χτύπησε στο χείλος, κάνοντας μάλιστα και ράμματα, προπονήθηκε κανονικά. Δείχνοντας πως θα είναι κανονικά στη διάθεση του Ουζουνίδη για το μεγάλο παιχνίδι. Εκτός, έμειναν οι Τσιγκρίνσκι και Γιαννούτσος που δεν έχουν δηλωθεί άλλωστε στην ευρωπαϊκή λίστα.