Τη χειρότερη δυνατή εξέλιξη έχει η κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα σε ΠΑΕ και ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Η απόφαση του ερασιτέχνη να μην δώσει το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας για τη νέα σεζόν στην ΠΑΕ, ωθεί την δεύτερη να στείλει την υπόθεση στις δικαστικές αίθουσες.

Μέσω επίσημης ανακοίνωσης η πράσινη ΠΑΕ ενημέρωσε πως θα προσφύγει στη δικαιοσύνη κατηγορώντας τον ερασιτέχνη πως αφήνει την ομάδα χωρίς έδρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ότι έλαβε σήμερα εξώδικο από τον ερασιτέχνη σύμφωνα με το οποίο καλείται η ομάδα να εγκαταλείψει την ιστορική και εμβληματική έδρα της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Με θλίψη διαπιστώνουμε ότι την κρίσιμη στιγμή που συζητείται το μέλλον της ομάδας και η πώληση των μετοχών της σε ξένο επενδυτή, η διοίκηση του ερασιτέχνη, αντί να συνδράμει την προσπάθεια, βάζει εμπόδια τα οποία δημιουργούν κινδύνους ακόμη και συμμετοχής της ομάδας στο επόμενο πρωτάθλημα.

Η συνέχεια δεν μπορεί παρά να δοθεί στη Δικαιοσύνη, αφού είναι ξεκάθαρο ότι ο ερασιτέχνης παραβιάζει την υπογραφείσα συμφωνία με παράνομο και προκλητικό τρόπο».

Σημειώνουμε ότι με το νέο εξώδικο ο ερασιτέχνης κατήγγειλε τη σύμβαση εκμίσθωσης του γηπέδου «Απόστολος Νικολαϊδης», λόγω της μη αποπληρωμής του χρέους σύμφωνα με τους όρους που έχει θέσει η νέα διοίκηση του Α.Ο. (εφάπαξ καταβολή του συνόλου της οφειλής με έκπτωση ή ολική αποπληρωμή σε πέντε μηνιαίες δόσεις). Μάλιστα, το εξώδικο του ερασιτέχνη ζητά από την ΠΑΕ να του παραδοθούν άμεσα τα κλειδιά του κτιρίου και όλων των περιβαλλόντων χώρων, κάνοντας ουσιαστικά έξωση στο ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου από τις εγκαταστάσεις της Λεωφόρου.