Το βράδυ της Τετάρτης ο Ολυμπιακός τίμησε τη μνήμη των θυμάτων από τις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική. Και παράλληλα, στο περιθώριο του φιλικού αγώνα με τη Λεγανές ζήτησε με ειλικρίνεια συγγνώμη από όσους βιώνουν αυτή την ανείπωτη τραγωδία. Το ίδιο έκαναν και οι οπαδοί του Ολυμπιακού που ανάμεσα στα άλλα ανέβασαν και πανό, τόσο για όσα συνέβησαν στο Μάτι όσο και για τη Μάνδρα. Πού είναι το θέμα; Το πανό αποτέλεσε αντικείμενο κριτικής (!) από μερίδα του Τύπου και μάλιστα το Κουτί της Πανδώρας του Κώστα Βαξεβάνη ανάρτησε ένα πολύ επιθετικό κείμενο, με το οποίο έκανε επίθεση στη Θύρα 7, κατηγορώντας την ότι παίζει πολιτικά παιχνίδια. Ωστόσο, το συγκεκριμένο δημοσίευμα δεν έμεινε αναπάντητο από τον μεγαλύτερο σύνδεσμο οργανωμένων οπαδών της χώρας. Η Θύρα 7 με ανακοίνωσή της απαντά σε όλα. Αναλυτικά η ανάρτηση της Θύρας 7:
«Για άλλη μια φορά γίναμε αποδέκτες κριτικής του άμεμπτου δημοσιογράφου Βαξεβάνη! Τολμάς και μας πιάνεις στο στόμα σου εμάς, το μεγαλύτερο οπαδικό κίνημα, την ΘΥΡΑ 7. Και όλα αυτά, επειδή είπαμε το αυτονόητο: ότι μετά από 130 νεκρούς περίπου δεν είδαμε ούτε μια παραίτηση, δεν ακούσαμε ούτε ένα πραγματικό ΣΥΓΓΝΩΜΗ από την πολιτική ηγεσία παρά μόνο ευθύνες διάσπαρτες από δω και από εκεί. Κύριε Βαξεβάνη, δεν είδατε ότι και στα άλλα γήπεδα της Ελλάδας ζητούνται πολιτικές ευθύνες με παρόμοια πανό; Δεν είδατε ότι το οπαδικό κίνημα κινείται πάνω στην ίδια γραμμή;
Μιλάτε εσείς για «ΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ» στους οπαδούς που η δημοσιογραφική δεοντολογία ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ να είσαι φερέφωνο του πολιτικού συστήματος. ΟΛΟΙ ξέρουμε ποιος είσαι και από πού τα παίρνεις, ότι δούλευες 30 χρόνια στην ΕΡΤ με 10.000 ευρώ μισθό, δήθεν επαναστάτη της δεκάρας. Η ΘΥΡΑ 7 έχει αποδείξει ότι δεν είναι με κανέναν αλλά έχει λόγο για αυτά που συμβαίνουν.
Είχαμε πόλεμο και με την προηγούμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας όπως έχουμε και τώρα. Είσαι ένας πληρωμένος μισθοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ και μαθήματα από εσένα δεν δεχόμαστε. Και σου δίνουμε μια συμβουλή και σε εσένα, και σε όλους στο Κουτί της Πανδώρας και στο Documento: στο σπίτι μας ΔΕΝ είστε ευπρόσδεκτοι όσο Ολυμπιακοί και να είστε. Παρ" όλα αυτά, αν αποφασίσετε να έρθετε θα σας υποδεχτούμε αναλόγως!».