Την Τρίτη το πρωί γράφτηκε ο επίλογος και στην υπόθεση του Παναγιώτη Χαμηλοθώρη, καθώς όπως δημοσιοποιήθηκε ταυτοποιήθηκε η σορός του. 

Η αδερφή του που τον αναζητούσε μετά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, είχε απευθύνει έκκληση για βοήθεια, ενώ την είδηση της ταυτοποίησης της σορού του ανακοίνωσε μέλος της οικογένειάς του, ζητώντας όπως και η πλειοψηφία των οικογενειών των θυμάτων των φονικών πυρκαγιών να μείνουν ιδιωτικές οι στιγμές του αποχαιρετισμού, μόνο μεταξύ συγγενών και φίλων.

Επίσης, η οικογένεια ζήτησε αντί στεφάνων να δοθούν δωρεές υπέρ του Λύρειου Ιδρύματος.

«Δυστυχώς σήμερα ταυτοποιήθηκε και το δικό μας το παιδί. Οι γονείς μας, η αδερφή μου Κατερίνα και εγώ ευχαριστούμε όλους τους συγγενείς, φίλους, γνωστούς, αγνώστους και τα ΜΜΕ για την συμπαράσταση που μας έδειξαν αυτές τις μέρες. Θα αποχαιρετίσουμε τον Παναγιώτη μας αύριο, παρακαλούμε όμως να κατανοήσετε πως θέλουμε αυτές οι στιγμές να παραμείνουν αυστηρά ιδιωτικές, μόνο μεταξύ συγγενών και φίλων. Αντί στεφάνων θα θέλαμε να δοθούν δωρεές υπέρ του Λύρειου Ιδρύματος. Μακάρι να είμαστε η τελευταία οικογένεια που θρηνεί τον άνθρωπό της εξαιτίας της παντελούς έλλειψης συντονισμού, σχεδιασμού και κυρίως της έλλειψης κοινού νου των ανθρώπων που κατέχουν θέσεις ευθύνης», έγραψε η Σοφία Αγγελική Χαμηλοθώρη στο Facebook.