Οσο η διαδικασία της ταυτοποίησης των θυμάτων από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι συνεχίζεται, ολοένα και περισσότερες σοροί αναγνωρίζονται ενώ ταυτόχρονα σκορπίζεται θλίψη και οδύνη στους οικείους τους. Με την ταυτοποίηση του νεκρού Νικόλαος Κοσσόρα ήρθε αντιμέτωπη η σύζυγος του.

Η σύζυγός του Πολύμνια Κοσσόρα επιβεβαίωσε το θάνατο του άντρα της και συγκινεί με την ανάρτησή της στο Facebook, όπου και έγραψε: «ΤΕΛΟΣ. Ο Νίκος μου βεβαιώθηκε νεκρός. Τα λόγια χάνονται στην οδύνη. Θα μιλήσω γι’ αυτόν όταν ξαναβρώ τις λέξεις.»

Λίγες μέρες νωρίτερα, ο γιος του Νικόλαου Κοσσόρα, Αρης συγκλόνισε με τις δηλώσεις του σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, όταν περιέγραψε τις μάταιες προσπάθειες που έκανε για να εντοπίσει τον πατέρα του.

«Γύρισα από το Λονδίνο και χτενίσαμε με τη μητέρα μου όλη την περιοχή. Ο πατέρας μου με πήγε, τη Δευτέρα το απόγευμα στο αεροδρόμιο, και με άφησε για να πετάξω στο Λονδίνο, όπου εργάζομαι. Και, στη συνέχεια, επέστρεφε στο σπίτι μας στη Νέα Μάκρη. Χάσαμε το στίγμα του κατά τις 6 που ήταν το τελευταίο τηλεφώνημα, όταν έβγαινε από το Πικέρμι στηn Μαραθώνος, ερχόμενος προς Νέα Μάκρη. Βρήκα το αυτοκίνητο, ήταν μισοκαμένη η πινακίδα του. Είχε βγει από το αυτοκίνητο μόνος του, μετά από δική μου έρευνα βρήκα σε ένα οικόπεδο το κλειδί του αυτοκινήτου και το κινητό του, μισοκαμένα, όχι λιωμένα».