Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αχιλλέας Πούγγουρας, καθώς ο νεαρός στόπερ έλυσε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, επικυρώνοντας παράλληλα τη συμφωνία του με τους Πράσινους. Ο 22χρονος αμυντικός βρέθηκε χθες στην Αθήνα και πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, βάζοντας εν συνεχεία την υπογραφή του στο τριετές συμβόλαιο που του είχε προτείνει ο Παναθηναϊκός. Αποτελώντας έτσι την τρίτη φετινή μεταγραφή για τη ομάδα του Γιώργου Δώνη που έχει ήδη αποκτήσει τους Μαρκ Σιφναίο και Ηλία Χατζηθεοδωρίδη οι οποίοι έχουν πραγματοποιήσει και το ντεμπούτο τους στα φιλικά της ομάδας.

Ο Πούγγουρας συζήτησε με τους Νταμπίζα, Δώνη και κρίθηκε σκόπιμο να μεταβεί σήμερα στην Ολλανδία για να πάρει μέρος σε λίγες προπονήσεις διότι ήδη έχει χάσει έδαφος, αφού έκανε ατομικό πρόγραμμα όλο αυτό το διάστημα. Μπαίνοντας έτσι άμεσα στο νέο του περιβάλλον.

Και από τον ΠΑΟΚ

Η μεταγραφή επισημοποιήθηκε και από τον ΠΑΟΚ, που εξέδωσε χθες την παρακάτω ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη μεταγραφή του Αχιλλέα Πούγγουρα στον Παναθηναϊκό, με τον Δικέφαλο να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης από τον ποδοσφαιριστή. Ευχαριστούμε τον Αχιλλέα για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Ετσι λοιπόν ο Πούγγουρας κατηφορίζει από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα προκειμένου να ενισχύσει τα μετόπισθεν του Παναθηναϊκού. Αποτελώντας μια προσωπική επιλογή του Γιώργου Δώνη, που ξεχώρισε τον νεαρό στόπερ και εκτιμά πως μπορεί να δώσει πολλές λύσεις στους Πράσινους. Οι οποίοι προχωρούν πλέον στις υπόλοιπες μεταγραφικές υποθέσεις που έχουν ανοικτές με πρώτη και καλύτερη εκείνη του σέντερ φορ. Οπου ο Τόμας Πέκχαρτ παραμένει βασική επιλογή.