Η αποστολή του Αρη βρίσκεται από χθες το απόγευμα στην Ολλανδία και οι Κίτρινοι θα πραγματοποιήσουν στο Μπόσενχουφτ το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του. Ο Πάκο Ερέρα και οι παίκτες του θα δουλέψουν επί ολλανδικού εδάφους μέχρι τις 5 Αυγούστου κι αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως ο ισπανός τεχνικός δεν χάρισε την χθεσινή προπόνηση στους παίκτες του.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης προπονήθηκε αμέσως μετά την άφιξή της στο ξενοδοχείο, με τον Ερέρα να δείχνει πως δεν θέλει να πάει χαμένη ούτε μια μέρα.

Από την αποστολή που ταξίδεψε στην Ολλανδία απουσίαζε ο Γιουνές καθώς προέκυψε πρόβλημα με το διαβατήριο του παίκτη, ενώ το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αρη, ο Ιβοριανός Γιάγια Μελέτζε πήγε στην πατρίδα του για να βγάλει βίζα κι εν συνεχεία θα ταξιδέψει για την Ολλανδία.

Ο Λευτέρης Ιντζόγλου μίλησε για τη μέχρι στιγμής προετοιμασία των Κίτρινων λίγο πριν η αποστολή του Αρη αναχωρήσει για την Ολλανδία και ο έλληνας μέσος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη δουλειά που έχει κάνει ο Πάκο Ερέρα. «Υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία. Το πρώτο στάδιο πήγε πάρα πολύ καλά, γενικά δουλέψαμε σε αερόβια κατάσταση για να μπει η πρώτη βάση. Θεωρώ ότι τα πράγματα πήγαν πολύ καλά και τώρα μπαίνουμε στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας. Είναι η ώρα των φιλικών, η ώρα που θα μονταριστεί η ομάδα. Είναι λογικό να υπάρχει κούραση στην περίοδο της προετοιμασίας. Το μόνο σημαντικό είναι να έχουμε την υγεία μας, για να βάλουμε τις σωστές βάσεις. Υπάρχουν πολλά νέα παιδιά και θα χρειαστούμε χρόνο για να γνωριστούμε μεταξύ μας. Είναι σημαντικό να μάθει ο ένας τον τρόπο παιχνιδιού του άλλου».

Η σκέψη στη ρεβάνς

Η ρεβάνς με τη Βασιλεία επί ελβετικού εδάφους θα κρίνει την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και στον ΠΑΟΚ έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία για την πολύ σημαντική αναμέτρηση με την ελβετική ομάδα. Μάλιστα προπονητής και παίκτες του Δικεφάλου έμαθαν χθες το απόγευμα και τις εξελίξεις με την απομάκρυνση του Ραφαέλ Βικί από την τεχνική ηγεσία της Βασιλείας. Μια είδηση που δεν έμεινε φυσικά ασχολίαστη καθώς οι παίκτες του ΠΑΟΚ συζητούσαν για την απόλυση του νεαρού τεχνικού της Βασιλείας.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου καταστρώνει τα πλάνα του για το πολύ μεγάλο παιχνίδι απέναντι στη Βασιλεία, το αποτέλεσμα του οποίου θα κρίνει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο ρουμάνος προπονητής έχει στο μυαλό του κάποιες αλλαγές σε ό,τι αφορά την αρχική ενδεκάδα της ομάδας του, αλλά είναι νωρίς ακόμα για να πάρει αποφάσεις. Είναι απλά κάποιες σκέψεις του Λουτσέσκου που ίσως να τις φανερώσει με δοκιμές στις προπονήσεις των επόμενων ημερών.

«Ελπίζω να προλάβω τη ρεβάνς»

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ δεν αγωνίστηκε στο πρώτο ματς του ΠΑΟΚ με τη Βασιλεία, ωστόσο ο ολλανδός μέσος του Δικεφάλου κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Ο ίδιος εμφανίστηκε αισιόδοξος λέγοντας πως ελπίζει να αγωνιστεί στο δεύτερο παιχνίδι απέναντι στους Ελβετούς. «Είμαι καλύτερα και ελπίζω να προλάβω τη ρεβάνς. Θα δούμε αν θα τα καταφέρω αλλά θέλω πολύ να παίξω» υποστήριξε ο Μπίσεσβαρ και πρόσθεσε. «Η νίκη στο πρώτο παιχνίδι μάς δίνει το προβάδισμα. Ξέρουμε βέβαια ότι η αποστολή μας στο δεύτερο ματς δεν θα είναι εύκολη, αλλά η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Πιστεύουμε στην πρόκριση και εκτιμώ ότι θα τα καταφέρουμε. Εχουμε αυτοπεποίθηση και θα παίξουμε για να κάνουμε αυτό που πρέπει».

Κατέθεσε τις εισπράξεις

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ έκανε πράξη την υπόσχεσή της για στήριξη των πληγέντων από τις πυρκαγιές καθώς, όπως έγινε γνωστό, χθες η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατέθεσε τις εισπράξεις από τον αγώνα με τη Βασιλεία.

Αναζητεί αριστερό μπακ

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση αριστερού μπακ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι μια από τις βασικές επιλογές του Δικεφάλου αγωνίζεται στη Γαλλία. Αυτήν τη στιγμή πάντως προέχει η ρεβάνς με τη Βασιλεία για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.