Δύο παιδιά από τον χώρο του τένις αλλά και μία σπουδαία αθλήτρια στην ενόργανη ανήκουν επίσης στη χρυσή γενιά του Εμπαπέ.

Σιμόν Μπάιλς, το μεγάλο αστέρι της ενόργανης γυμναστικής. Η 21χρονη Αμερικανίδα μάγεψε τους θεατές με τις εκπληκτικές ασκήσεις της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016 και κατέκτησε τέσσερα χρυσά μετάλλια και ένα ασημένιο. Τα χρυσά ήταν στο συνθετο ατομικό, στο ομαδικό, στο άλμα και στις ασκήσεις εδάφους. Στις Ηνωμένες Πολιτείες την αποκαλούν «Μάικλ Τζόρνταν της ενόργανης».       

Ο 21χρονος Γερμανός Αλεξάντερ Ζβέρεφ είναι στο Νο 3 της παγκόσμιας κατάταξης, πίσω από τους Ναδάλ και Φέντερερ. Ο καλύτερος νέος αθλητής τένις στην ηλικία του, θεωρείται σπουδαίο ταλέντο, ωστόσο δεν έχει καταφέρει ακόμα να κατακτήσει έναν τίτλο σε γκραν σλαμ. Το 2018 πάντως έχει νικήσει στο τουρνουά του Μονάχου αλλά και στο Masters της Μαδρίτης.

Η 21χρονη Γελένα Οσταπένκο από τη Λετονία είναι το Νο 11 στην παγκόσμια κατάταξη, μία καταπληκτική αθλήτρια που παίζει απίστευτο επιθετικό παιχνίδι. Με αυτόν τον τρόπο άλλωστε κατέκτησε τον Μάιο του 2017 το Ρολάν Γκαρός νικώντας στον τελικό τη Ρουμάνα Σιμόνα Χάλεπ.