«Κυνικός, απάνθρωπος, εγωπαθής, ακροδεξιός. Αυτός είναι ο υπουργός Eθνικής Άμυνας της χώρας. Αυτός είναι ο συνεταίρος του κ. Τσίπρα» σχολίασε το γραφείο Τύπου του Κινήματος Αλλαγής για τις δηλώσεις του υπουργού ‘Αμυνας στο BBC.

Μιλώντας σε δημοσιογράφο του BBC o κ. Καμμένος αποποιήθηκε κάθε ευθύνη λέγοντας ότι «δεν είμαι εγώ υπεύθυνος» και συμπλήρωσε πως η πυροσβεστική υπηρεσία δεν είναι υπό την ευθύνη του υπουργείο Άμυνας.

Στην προσπάθεια του να εξηγήσει τη στάση που κράτησαν οι ένοπλες δυνάμεις ανέφερε ότι αν και ήταν σε ετοιμότητα από την πρώτη στιγμή, ήταν υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν το σχέδιο του ΝΑΤΟ και να μην ενεργήσουν ανεξάρτητα.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με τους 26 ανθρώπους, οι οποίοι κάηκαν ζωντανοί, καθώς εγκλωβίστηκαν στην προσπάθεια τους να ξεφύγουν από την πυρκαγιά και να φτάσουν προς την παραλία, απέδωσε το πολύνεκρο περιστατικό σε «έγκλημα του παρελθόντος» γιατί, «στο Μάτι και σε αυτήν την ακτογραμμή της Αττικής, όλες αυτές οι κατοικίες, η πλειοψηφία τους έχουν οικοδομηθεί χωρίς άδεια».

Απάντηση ΑΝΕΛ

«Είστε το ένοχο ΠΑΣΟΚ του χθες.

Έχετε και σήμερα το στίγμα της ενοχής ως ΚΙΝ.ΑΛ.

Κάθε επίθεση και κάθε συκοφαντία σας σε βάρος του Πάνου Καμμένου είναι τίτλος τιμής και απόλυτης δικαίωσής του.

Συνεχίστε. Μας δυναμώνετε» αναφέρει σε απάντησή του στην ανακοίνωση του ΚΙΝ.ΑΛ, ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης.