Μια οικογενειακή τραγωδία είναι σε εξέλιξη και αφορά την γνωστή και αγαπημένη ηθοποιό Χρύσα Σπηλιώτη και τον σύζυγό της Δημήτρη Τουρναβίτη.

Το ζευγάρι αγνοείται από την ώρα που ξέσπασε η μεγάλη φωτιά που κατέκαψε το Μάτι και οι ελπίδες εξανεμίζονται όσο περνούν οι ώρες.

Ο αδερφός του Τουρναβίτη, Κώστας δεν έχει χάσει τις ελπίδες του και ψάχνει σπιθαμή προς σπιθαμή την περιοχή και τη θάλασσα στο Κόκκινο Λιμανάκι.

Ο αδερφός του δήλωσε ότι το ζευγάρι παραθέριζε στην εξοχική τους κατοικία στο Μάτι όταν η φωτιά ξέσπασε και αποκάλυψε ότι εντόπισε καμένα τα δύο αυτοκίνητα τους στο χωράφι της Αργυρής Ακτής όπου βρέθηκαν απανθρακωμένοι 25 άνθρωποι.

Πρόσθεσε μάλιστα πως στο σημείο ανακάλυψε και το ένα από τα δύο σκυλιά του ζευγαριού απανθρακωμένο, ενώ το δεύτερο σκυλί τους βρέθηκε τραυματισμένο μέσα στο κλουβί του στην παραλία, γεγονός που τον οδηγεί στο συμπέρασμα ότι οι δύο άνθρωποι βρήκαν διέξοδο στη θάλασσα. Οπως είπε το σκυλάκι βρέθηκε στην παραλία μαζί με το κλουβί, άρα κάποιος το μετέφερε εκεί και με μια βρεγμένη μπλούζα του αδερφού του.

Μιλώντας στην κάμερα του ΣΚΑΪ ο Κώστας Τουρναβίτης παραδέχτηκε ότι διατηρεί πολύ μικρές ελπίδες οι δύο άνθρωποι να είναι ζωντανοί.

«Δεν ξέρω αν μπόρεσαν και κολύμπησαν» σημειώνει χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι στο κοντινό νησάκι Πεταλιοί βρήκαν κάποιον.

Ο Κώστας Τουρναβίτης δεν δίστασε μάλιστα να βουτήξει στη θάλασσα αναζητώντας κάποιο προσωπικό αντικείμενο που θα μπορούσε να αποκαλύψει τη μοίρα του αγνοούμενου ζευγαριού.