Ο Μιχάλης Πελεκάνος συγκίνησε καθώς με ανάρτησή του στο Facebook έκανε γνωστό πως διαθέτει το σπίτι του για να φιλοξενήσει κάποια από τις οικογένειες με παιδιά που έχασαν το δικό τους σπίτι από τη φωτιά! Μια συγκλονιστική κίνηση συμπαράστασης από τον διεθνή μπασκετμπολίστα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έστειλε το δικό του μήνυμα συμπαράστασης: «Δεν υπάρχουν λόγια – τεράστιο σοκ. Συλλυπητήρια στις οικογένειες των ανθρώπων που χάσαμε. Τεράστιος σεβασμός για αυτούς που σώζουν τόσες ζωές ρισκάροντας τη δική τους. Μακάρι να μείνουνε όλοι μαζί και να μην ξεχάσουμε ποτέ… 23/7/2018». Η ΠΑΕ Αρης ανέβασε στον λογαριασμό της στο Facebook μια φωτογραφία από την περιοχή των πυρκαγιών γράφοντας: «Γιατί Θεέ μου;».   

«Δεν έχω λόγια! Απίστευτη καταστροφή! Κουράγιο και δύναμη Ελλαδάρα μου!» έγραψε στο Instagram ο διεθνής αμυντικός της Ρόμα Κώστας Μανωλάς. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ανεβασε στο Facebook μία φωτογραφία από ένα Καναντέρ την ώρα που προσπαθεί να σβήσει μια πυρκαγιά και έγραψε χαρακτηριστικά: «Αχ, Ελλάδα μου. Δεν υπάρχουν λόγια για αυτή την τραγωδία». Μήνυμα που απευθύνεται στους «αδελφούς γείτονες» ανέβασε στο Facebook η τουρκική Εφες: «Τα συλλυπητήριά μας στους έλληνες γείτονες για αυτούς που έχασαν τις ζωές τους στη μεγάλη φωτιά στην Αττική. Προσευχόμαστε για τους τραυματίες».