Οι Λούκας Μπογέ, Εζέκιελ Πόνσε και Αλεφ ντος Σάντος προπονούνται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα της ΑΕΚ, ανεβάζοντας συνεχώς στροφές. Τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα της Ενωσης δείχνουν να έχουν ενταχθεί ομαλά στο σύνολο του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση με την παρουσία τους.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές έχουν την ποιότητα να ανεβάσουν επίπεδο την ΑΕΚ και να κάνουν τη διαφορά για τους Κιτρινόμαυρους στον αγωνιστικό χώρο. Κάτι που έχει ήδη φανεί, μέσω της εικόνας που βγάζουν στα Σπάτα. Μάλιστα, ο Ουζουνίδης τους χρησιμοποιεί κανονικά πλέον και στο δίτερμα που έχει καθιερώσει στην προπόνηση, με τον Αλεφ να έχει «δέσει» με τον Σιμόες στο κέντρο. Τη στιγμή που οι δύο Αργεντινοί κινούνται στον χώρο της επίθεσης, με τον Πόνσε στην κορυφή και τον Μπογέ κάπως πιο περιφερειακά.

Πάντως, τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΚ δεν θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν άμεσα αγωνιστικό ρυθμό, μιας και το προγραμματισμένο για σήμερα φιλικό με τον Αρη αναβλήθηκε. Πρόκειται για κοινή απόφαση των δύο ομάδων, που έκριναν πως λόγω της εθνικής τραγωδίας που βιώνει η χώρα είναι προτιμότερο ο αγώνας να γίνει κάποια άλλη ημερομηνία.

Το παιχνίδι λοιπόν αναβλήθηκε, ενώ όπως αποφασίστηκε, τα έσοδά του θα διατεθούν για την ενίσχυση των πληγέντων από τις φονικές πυρκαγιές. Προκειμένου οι δύο ομάδες να συνεισφέρουν στον βαθμό που μπορούν ώστε να παραχθεί η απαραίτητη βοήθεια στους συνανθρώπους μας που περνούν δραματικές στιγμές.

Επεται διπλή ενίσχυση

Μπορεί με τις προσθήκες των Μπογέ, Αλεφ και Πόνσε η ΑΕΚ να έκλεισε τα βασικά κενά του ρόστερ της, όμως όλα δείχνουν πως θα υπάρξει συνέχεια για τους Κιτρινόμαυρους όσον αφορά τα μεταγραφικά. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι άνθρωποι της Ενωσης συνεχίζουν τις αναζητήσεις τους στην αγορά για ποδοσφαιριστές, με όλα να δείχνουν πως θα προχωρήσουν σε δύο τουλάχιστον προσθήκες.

Οι πληροφορίες που έρχονται από Μαρούσι και Σπάτα θέλουν την ΑΕΚ να κινείται για έναν ακόμα χαφ, αλλά και έναν εξτρέμ. Δύο παίκτες που θα έρθουν ουσιαστικά για να δώσουν βάθος στην ομάδα και επιπλέον λύσεις στον έλληνα τεχνικό. Αυτές οι δύο κινήσεις που φαίνεται να κλειδώνουν, πιθανότατα θα φέρουν και… αποχωρήσεις από το κιτρινόμαυρο ρόστερ, προκειμένου αυτό να ελαφρύνει. Ηδη το όνομα του Αστρίτ Αϊντάρεβιτς φέρεται να είναι στη μαύρη λίστα του Ουζουνίδη, ενώ αρνητικά φαίνεται πως έχει εισηγηθεί ο προπονητής της Ενωσης και για τον Ερικ Μοράν. Που πάντως δεν θα είναι απλό πράγμα να αποχωρήσει, μιας και ήρθε στην ΑΕΚ μόλις τον περασμένο Ιανουάριο, υπογράφοντας μάλιστα τότε συμβόλαιο διάρκειας 3 1/2 ετών.

Το βέβαιο είναι πως η ΑΕΚ κρατά ανοικτά τα μάτια της στην αγορά για περαιτέρω ενίσχυση, η οποία πάντως θα έρθει από τον Αύγουστο. Μιας και η ομάδα θα προχωρήσει ως έχει για τα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σύσκεψη για το γήπεδο

Σύσκεψη με όλα τα στελέχη που «τρέχουν» το θέμα του γηπέδου αναμένεται να έχει εντός της εβδομάδας ο Δημήτρης Μελισσανίδης, προκειμένου να γίνει μια αναλυτική ενημέρωση για τη μέχρι τώρα πρόοδο των εργασιών και να δοθούν οι απαραίτητες κατευθύνσεις για τη συνέχεια.