Η κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Παναθηναϊκός έχει αρνητικό αντίκτυπο παντού. Και φυσικά και στους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του συλλόγου, όπως ο Γκαλαμπίνοφ. Ο παίκτης προτάθηκε στον Παναθηναϊκό, ο Νταμπίζας και ο Δώνης ήταν θετικοί, αλλά όταν ο ίδιος έμαθε τι συμβαίνει στον Παναθηναϊκό… έστριψε. Γενικά έστριψε ακούγοντας Ελλάδα ο Βούλγαρος φορ. Γιατί και η ΑΕΚ ενδιαφέρθηκε πριν από λίγες μέρες, αλλά και τότε αρνητικός ήταν.

Στόπερ, χθες!

Ο Δώνης θέλει κεντρικό αμυντικό και γιατί οι υπάρχοντες δεν είναι υψηλού επιπέδου και γιατί αν λείπει ένας απ’ αυτούς θα πρέπει να προχωράει σε αλχημείες που θα κάνουν μεγάλη ζημιά στον Παναθηναϊκό. Οπως για παράδειγμα η χρησιμοποίηση του Γιόχανσον σαν τρίτου σέντερ μπακ. Ενός παίκτη που δεν είναι δυνατός, δεν είναι καλός στο ένας εναντίον ενός, δεν είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή ίσως να έχει μεγαλύτερη ανάγκη έναν στόπερ ακόμα ακόμα και από επιθετικό.

Ελλιπής Καλαματιανός

Αυτήν την περίοδο αρχίζουν προετοιμασία και οι ομάδες των μικρότερων κατηγοριών. Αυτό έγινε χτες και στην Καλαμάτα με την τοπική ομάδα. Το περίεργο ήταν ότι στην πρώτη συγκέντρωση ο προπονητής είχε μόλις εννέα ποδοσφαιριστές. Αυτούς διαθέτει αυτή τη στιγμή η Καλαμάτα! Βέβαια, στην πρώτη συγκέντρωση ήταν άλλοι έξι νεαροί, οι οποίοι θα δοκιμαστούν και όποιοι πείσουν τον Χριστόπουλο θα παραμείνουν.  Η Καλαμάτα αγωνίζεται εφέτος στην Γ’ Εθνική.

Το fair play

του προέδρου

Πιο πολύ για τους ξένους και δη για τον αιώνιο αντίπαλο, παρά για τη δική του ομάδα μίλησε χθες το βράδυ στο Σούνιο ο Μάνος Παπαδόπουλος!  Ρωτήθηκε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τους Πειραιώτες και ομολογουμένως επέδειξε υψηλό αίσθημα αβροφροσύνης. Οχι μόνο δεν αρνήθηκε να απαντήσει, αλλά είπε κιόλας ότι «ο Ολυμπιακός κάθε καλοκαίρι κάνει καλές κινήσεις», ενώ αναφερόμενος στην παρουσία του Ντέιβιντ Μπλατ στον απέναντι πάγκο σχολίασε ότι «πρόκειται για έναν καταξιωμένο προπονητή, άλλωστε, ο Ολυμπιακός έχει σπουδαίους προπονητές όλα τα τελευταία χρόνια».

Ενα δίκιο το έχει

Ο Ζλάτκο Ντάλιτς οδήγησε την Κροατία στον τελικό του Μουντιάλ και τώρα είναι λογικό να ζητά να ανταμειφθεί. Ο 51χρονος τεχνικός έχει συμβόλαιο δύο χρόνων και πιστεύει ότι θα πρέπει να αναθεωρηθεί η οικονομική συμφωνία, με τις απαιτήσεις του να αγγίζουν τα δύο εκατ. ετησίως! «Είμαι ή δεν είμαι ο δεύτερος καλύτερος προπονητής στον κόσμο;» αναρωτήθηκε μιλώντας στον κροατικό Τύπο.