Ο πρώην VJ του MTV, Τζέσι Καμπ αγνοείται από τις 19 Ιουλίου. Εκπρόσωπος του Αστυνομικού Τμήματος Ρίβερσαϊντ της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ επιβεβαίωσε στο Page Six ότι η Μαρίνα Καμπ, αδερφή του Τζοζάια Καμπ, όπως είναι το πραγματικό του όνομα δήλωσε στις 19 Ιουλίου ότι έχουν χαθεί τα ίχνη του.

Οικογένεια και φίλοι του τηλεοπτικού παρουσιαστή μοιράζονται μηνύματα ανησυχίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ζητώντας πληροφορίες για το αγαπημένο τους πρόσωπο.

Ο Καμπ, 38 ετών έγινε διάσημος το 1998, όταν αναδείχθηκε VJ του MTV μετά τη νίκη του στον διαγωνισμό “Wanna Be a VJ” του μουσικού τηλεοπτικού δικτύου. Πριν από τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό ήταν άστεγος.

Τον τελευταίο καιρό ο Καμπ είχε τακτική τηλεφωνική επικοινωνία με την ηλικιωμένη μητέρα του, αλλά σύμφωνα με την αστυνομία, δεν έχει μιλήσει μαζί της από τις 11 ή 12 Ιουλίου.

Πρώην σύντροφός του Καμπ προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του και όπως δήλωσε στην αστυνομία κάποιος ξένος απάντησε στο κινητό και είπε ότι ο παρουσιαστής του έδωσε το τηλέφωνο.

Η αδερφή του ανέφερε στην αστυνομία ότι ο Καμπ εμφάνιζε σημάδια κατάθλιψης το τελευταίο διάστημα.

Ο Τζέσι Καμπ εθεάθη πριν από μέρες στο Ρίβερσαϊντ και μέχρι τώρα δεν έχει εντοπιστεί σε νοσοκομεία ή φυλακές της περιοχής.