Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σε περιοδεία προετοιμασίας στις Ηνωμένες Πολιτείες και ήδη έχουν κλειστεί σπουδαία φιλικά παιχνίδια. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, που ανακοινώθηκε από τη διάσημη αγγλική ομάδα, έχουν προγραμματιστεί αγώνες, με Μίλαν, Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο πρώτο, πάντως, φιλικό παιχνίδι στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Κλαμπ Αμέρικα από το Μεξικό.

Οι Μεξικανοί προηγήθηκαν με κεφαλιά από τον Χένρι Μαρτίν στο 60′, αλλά ο Χουάν Μάτα διαμόρφωσε το τελικό 1-1 στο 78ο λεπτό. Ο Μουρίνιο δεν είχε στη διάθεσή του τους Πογκμπά, Λουκάκου, Ντε Χέα, Λίντελοφ, Τζόουνς, Λίνγκαρντ, Γιανγκ, Ράσφορντ, Φελαϊνί και Μάτιτς, που ξεκουράζονται μετά το Μουντιάλ, καθώς επίσης και τον Αλέξις Σάντσες που δεν μπόρεσε να ταξιδέψει λόγω χρεών στην ισπανική εφορία.

Ο Χιλιανός επιθετικός δεν ταξίδεψε στο Λος Άντζελες με την υπόλοιπη αποστολή λόγω προβλήματος που προέκυψε με τη βίζα του. Ο λόγος είναι η ποινή της 16μηνης φυλάκισης, που του επιβλήθηκε στην Ισπανία για φοροδιαφυγή κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Μπαρτσελόνα. Τελικά, ο Σάντσεθ διευθέτησε το θέμα και εντάχθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης στην προετοιμασία της Γιουνάιτεντ.