Στο Δρομοκαΐτειο νοσηλεύεται η 55χρονη που κατηγορείται ότι τραυμάτιζε μωρά σε εμπορικά κέντρο των νοτίων προαστίων. Η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας έδωσε εντολή για την διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης στην οποία υποβλήθηκε η γυναίκα η οποία κατηγορείται για απρόκλητες σωματικές βλάβες και αντίσταση κατά της αρχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί του Δρομοκαΐτειο έκριναν ότι η 55χρονη χρήζει νοσηλείας και για το λόγο αυτό αποφάσισαν τον εγκλεισμό της.

Στο μεταξύ η δίκη της αναβλήθηκε για τις 25 Ιουλίου, καθώς το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα της συνηγόρου πολιτικής αγωγής των τριών μητέρων που δήλωσαν παράσταση πολιτικής αγωγής στο Δικαστήριο η 55χρόνη να υποβληθεί σε συμπληρωματικές εξετάσεις  προκειμένου να διαπιστωθεί εάν πάσχει από κάποιο μεταδοτικό νόσημα.

Χθες, κατά την προσαγωγή της στο Αυτόφωρο όπου έχει παραπεμφθεί να δικαστεί η ίδια αρνήθηκε τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει και δήλωσε ότι είναι μητέρα και λατρεύει τα παιδιά.

«Δεν έχω κάνει τίποτα. Με κατηγορούν άδικα. Με έχουν καταταλαιπωρήσει. Είχα πάει να ψωνίσω. Κάθισα να φάω και είδα ξαφνικά κάποιους να έρχονται πάνω μου. Με άρπαξαν. Με χτύπησαν. Μου φέρθηκαν απαίσια οι αστυνομικοί. Δείτε, μου προκάλεσαν μελανιές στα χέρια και στα πόδια.

Πήγα στο νοσοκομείο» είπε στο δικαστήριο προσθέτοντας: «Έχω παιδιά και σύζυγο. Λατρεύω τα παιδιά. Ντρέπομαι για τη θέση που βρίσκομαι. Ούτε μυρμήγκι δεν έχω πειράξει».