Την επέκταση της οικογένειας Βασιλάκη στο χώρο του τουρισμού και ειδικότερα στον κλάδο των ξενοδοχείων πολυτελείας, σηματοδοτεί η εξαγορά πακέτου μετοχών τουριστικής εταιρείας που κατέχει συνολικά 3.020 ξενοδοχειακές κλίνες σε Κρήτη και Ρόδο.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία Evergolf Τουριστικές Επενδύσεις (συμφερόντων της οικογένειας Βασιλάκη), απέκτησε σημαντικό ποσοστό της εταιρείας Golf Residences (της οικογένειας Ιωάννη Σμπώκου), η οποία είναι ιδιοκτήτρια και operator των τουριστικών μονάδων Blue Palace a Luxury Collection Resort & Spa, Agapi Beach Resort, Cretan Malian Park, Village Heights και Koutouloufari Village Holiday Club, που λειτουργούν στην Κρήτη. Επίσης, η Golf Residences κατέχει το 50% στο Sheraton Rhodes Resort στην Ρόδο. Η συνολική δυναμικότητα όλων των μονάδων της Golf Residences ανέρχεται σε 3.020 κλίνες.

Όπως έγινε γνωστό, η Golf Residences διατηρεί το management των ξενοδοχειακών μονάδων, ενώ ως μέτοχοι παραμένουν σε αυτή οι κυρίες Αγάπη και Κωστάντζα Σμπώκου. Εκ μέρους της Evergolf, ο κ. Ευτύχιος Βασιλάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του, που η εταιρεία του «εισέρχεται στον κλάδο των ξενοδοχείων μέσα από τη συνεργασία της με την οικογένεια Σμπώκου».