Την επέκταση της οικογένειας Βασιλάκη στο χώρο του τουρισμού και ειδικότερα στον κλάδο των ξενοδοχείων πολυτελείας, σηματοδοτεί η εξαγορά πακέτου μετοχών τουριστικής εταιρείας που κατέχει συνολικά 3.020 ξενοδοχειακές κλίνες σε Κρήτη και Ρόδο.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία Evergolf Τουριστικές Επενδύσεις (συμφερόντων της οικογένειας Βασιλάκη), απέκτησε σημαντικό ποσοστό της εταιρείας Golf Residences (της οικογένειας Ιωάννη Σμπώκου), η οποία είναι ιδιοκτήτρια και operator των τουριστικών μονάδων Blue Palace a Luxury Collection Resort & Spa, Agapi Beach Resort, Cretan Malian Park, Village Heights και Koutouloufari Village Holiday Club, που λειτουργούν στην Κρήτη. Επίσης, η Golf Residences κατέχει το 50% στο Sheraton Rhodes Resort στην Ρόδο. Η συνολική δυναμικότητα όλων των μονάδων της Golf Residences ανέρχεται σε 3.020 κλίνες.

Όπως έγινε γνωστό, η Golf Residences διατηρεί το management των ξενοδοχειακών μονάδων, ενώ ως μέτοχοι παραμένουν σε αυτή οι κυρίες Αγάπη και Κωστάντζα Σμπώκου. Εκ μέρους της Evergolf, ο κ. Ευτύχιος Βασιλάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του, που η εταιρεία του «εισέρχεται στον κλάδο των ξενοδοχείων μέσα από τη συνεργασία της με την οικογένεια Σμπώκου».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από