Οι Γάλλοι περιμένουν με λαχτάρα τη νέα φανέλα της εθνικής ομάδας με τα δύο αστέρια, ωστόσο θα χρειαστεί να δείξουν υπομονή… Οι νέες φανέλες θα βγουν στην αγορά τον Αύγουστο και καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει. Αλλωστε για τις 1.500 συλλεκτικές που διατέθηκαν παραλίγο κάποιοι να έρθουν στα χέρια στην προσπάθεια να εξασφαλίσουν μία από αυτές. Η αυθεντική φανέλα με τα δύο αστέρια θα κοστίζει 140 ευρώ, ενώ η ρέπλικα 85.

«Δεν θα πάτε διακοπές;»

Οι χθεσινές υποθέσεις του Παναθηναϊκού στα δικαστήρια με Λέτο, Κουτρουμπή, Εσιέν και Μαρίνο προκάλεσαν απορίες στον πρόεδρο της έδρας. Απορίες που έχουν να κάνουν με την ημερομηνία και με τις… διακοπές. «Μα καλά, εσείς δεν θα κάνετε διακοπές; Εδώ θα είστε, στα δικαστήρια της ΕΠΟ, όλο το καλοκαίρι;» είπε στον δικηγόρο της ΠΑΕ Αλκη Παπαντωνίου, δείχνοντας για ακόμα μια φορά τα πολλά προβλήματα και τις πολλές ανοιχτές υποθέσεις που έχει ακόμα ο Παναθηναϊκός.

Η αμηχανία του Νταμπίζα

Ο Νίκος Νταμπίζας έχει ζήσει και στην πρώτη του θητεία κάποια προβλήματα οικονομικής φύσεως στον Παναθηναϊκό, όμως αυτό που ζει φέτος δεν το περίμενε ποτέ. Ο Παναθηναϊκός κάνει κουβέντες για 100.000 και 200.000 ευρώ και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας δεν ξέρει τι να πει στους συνομιλητές του. Από τη μια περιμένει να έρθει ο Παϊρότζ κι απ’ την άλλη βλέπει δουλειές να χαλάνε για ελάχιστα χρήματα. Το θέμα είναι, φυσικά, να αντέξει και να πάει μέχρι τέλους.

Δεν… τρελαίνεται με Μοράν, Αϊντάρεβιτς

Οι Αστρίτ Αϊντάρεβιτς και Ερικ Μοράν ακολούθησαν κανονικά την προετοιμασία της ΑΕΚ, ωστόσο δεν φαίνεται να έχουν ενθουσιάσει τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Εφόσον προκύψει η δυνατότητα κάποιος εκ των δύο να αποχωρήσει και να αντικατασταθεί ο έλληνας τεχνικός δεν θα πει όχι. Ισως αυτός να είναι και λόγος που παρά την απόκτηση του Αλεφ, η ΑΕΚ δεν «καίει» ακόμα εντελώς το θέμα της παραμονής του Κονέ. Που προς το παρόν εξακολουθεί να δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Ρόμα.

Μπράβο, Γιάννη

Γιάννης Αντετοκούνμπο σε νέες περιπέτειες… Εμαθα πως σύντομα μπορεί να τον δούμε και στον κινηματογράφο. Στα χνάρια παλιών αλλά και σημαντικών άσων του ΝΒΑ. Τώρα είναι ακόμα σε συζητήσεις, ωστόσο σε λίγες ημέρες θα έχουμε περισσότερα…

Ευρωπαϊκά σαλόνια

Σε ευρωπαϊκά πρότυπα και στο βόλεϊ βαδίζει ο Ολυμπιακός. Οι Ερυθρόλευκοι θα παραστούν στη συνάντηση των Λιγκών που θα πραγματοποιηθεί σήμερα και αύριο στην Μπολόνια. Θα τους εκπροσωπήσει ο τιμ μάνατζερ της ανδρικής ομάδας Νίκος Μαντούβαλος. Τέτοιες συναντήσεις και επαφές με μεγάλες λίγκες και ευρωπαϊκούς συλλόγους μόνο κέρδη αποφέρουν.

Το σερί και το μήνυμα

Για τη 14η διαδοχική του σεζόν στην Ξάνθη προετοιμάζεται ο Κώστας Φλίσκας. Από τους εν ενεργεία παίκτες της Σούπερ Λίγκας κατέχει το ρεκόρ αδιάλειπτης παρουσίας σε σύλλογο. Οταν μεταπήδησε από την Αναγέννηση Καρδίτσας στους Ακρίτες (το καλοκαίρι του 2005) το πρωτάθλημα είχε ακόμη την ταμπέλα «Α’ Εθνική»! Ο ίδιος δεν είχε συμπληρώσει τότε το 25ο έτος της ηλικίας του, ενώ τώρα βαδίζει προς το 38ο. Και εννοείται βέβαια ότι συμπεριλήφθηκε ξανά στην τετράδα των αρχηγών ως πρώτος στην ιεραρχία. Επονται οι Δήμος Μπαξεβανίδης και Χρήστος Λισγάρας, ενώ αποτελεί new entry ο Πάμπλο ντε Λούκας.
Ο Μπεν Αρφά τρέλανε τους Γάλλους

Κι ενώ στη Γαλλία ακόμα δεν έχουν σταματήσει να πανηγυρίζουν για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και να αποθεώνουν τον Ντιντιέ Ντεσάν, ο γάλλος μεσοεπιθετικός Χατέμ Μπεν Αρφά το… τερμάτισε.

Στη στήλη του στο «France Football», αφού περιέγραψε τη χαρά του για την επιτυχία της Εθνικής Γαλλίας, στη συνέχεια υποστήριξε ότι θέλει να παραιτηθεί ο Ντεσάν για το καλό του ποδοσφαίρου!

Τι ακριβώς ο Μπεν Αρφά; Πώς ανησυχεί γι’ αυτούς που αγαπούν το ποδόσφαιρο! Οι εμφανίσεις της γαλλικής ομάδας δεν ήταν ανάλογες με το ταλέντο των παικτών. Στο κείμενό του παραδέχτηκε μεν ότι βγάζει το καπέλο στον Ντιντιέ Ντεσάν για όσα κατάφερε στη διοργάνωση, αλλά θα πρέπει να αποχωρήσει από τη θέση του, όπως και ο Ζιντάν από τη Ρεάλ! Τους τρέλανε εντελώς τους Γάλλους…