Σχέδια για τη λειτουργία μέσα στα επόμενα χρόνια, συνολικά 20 ξενοδοχείων της αλυσίδας Wyndham στην Ελλάδα, επεξεργάζονται οι εκπρόσωποι του ξενοδοχειακού ομίλου, που ανακοίνωσαν την έναρξη λειτουργίας του νέου Whyndam Athens Residence στην «καρδιά» της Αθήνας.

Το νέο Wyndham βρίσκεται -και αυτό- στην Πλατεία Καραϊσκάκη, πολύ κοντά στο Wyndham Grand, είναι δε το 7ο ξενοδοχείο της ίδιας αλυσίδας που λειτουργεί στην Ελλάδα, μόλις 18 μήνες μετά την παρθενική εμφάνιση της Wyndham Hotels & Resorts στη χώρα.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Wyndham Ευρώπης, Μέσης Ανατολής, Ευρασίας και Αφρικής, κ. Δημήτρη Μανίκη, «οι δυνατότητες του τουρισμού στην Ελλάδα είναι πλέον τεράστιες, γεγονός που ευνοεί το άνοιγμα ξενοδοχείων Wyndham σε δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς, όπως για παράδειγμα στην Κρήτη». Άλλωστε, το «μότο» του ομίλου είναι «όπου υπάρχουν ταξιδιώτες, πρέπει να υπάρχει και ένα Wyndham».

Μετά την ολοκληρωτική ανακαίνιση και τον ανασχεδιασμό του κτιρίου από τη Zeus International, το Wyndham Athens Residence λειτουργεί στην Πλατεία Καραϊσκάκη από την περασμένη Παρασκευή, διαθέτοντας συνολικά 89 πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια και σουίτες σε στιλ διαμερισμάτων. Μπορεί δε να φιλοξενήσει έως και οκταμελείς οικογένειες, ενώ πρόκειται για το πρώτο ξενοδοχείο μεικτής χρήσης (mixed-use)- φιλοξενίας της Wyndham Hotels & Resorts που λειτουργεί στην Ελλάδα.

Μεταξύ άλλων, οι εγκαταστάσεις του Wyndham Athens Residence περιλαμβάνουν business corner, υπηρεσίες concierge, έξυπνη πρόσβαση μέσω εφαρμογής κινητού τηλεφώνου, VIP check-in, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και Roof Top μπαρ εστιατόριο, το οποίο βρίσκεται στον 6ο όροφο με θέα την Αθήνα και το Λυκαβηττό.

Επίσης, οι επισκέπτες του Wyndham Athens Residence μπορούν να χρησιμοποιήσουν και τις εγκαταστάσεις του γειτονικού Wyndham Grand Athens, συμπεριλαμβανομένης της εξωτερικής πισίνας, του spa, του parking και των εστιατορίων του.

«Η φιλοσοφία πίσω από το Wyndham Athens Residence είναι να προσφέρει σε προσιτές τιμές, καταλύματα μακροχρόνιας διαμονής στην καρδιά της πόλης, στα οποία οι επισκέπτες -κυρίως οικογένειες και νεότεροι ταξιδιώτες- θα αισθάνονται σαν στο σπίτι τους», ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της Zeus International, κ. Χάρης Σιγανός στην παρουσίαση του νέου Wyndham και πρόσθσε: «Αυτό το concept φιλοξενίας συνδυάζει την άνεση, για την οποία το brand της Wyndham είναι παγκοσμίως γνωστό, με βελτιωμένες και αναβαθμισμένες παροχές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες ενός επισκέπτη που θέλει να παραμείνει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Στην Ελλάδα παρατηρείται αυξανόμενος αριθμός διεθνών αφίξεων και πιστεύουμε ακράδαντα πως η Αθήνα θα αποτελέσει έναν από τους κορυφαίους προορισμούς στην Ευρώπη».

Σημειώνεται, ότι ο όμιλος Wyndham διαθέτει σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα πιστότητας επισκεπτών παγκοσμίως, αριθμώντας συνολικά περίπου 55.000.000 μέλη.