Η καθυστέρηση στα μεταγραφικά της ΑΕΚ και η αστοχία που υπήρξε στην ολοκλήρωση συγκεκριμένων κινήσεων έκαναν τους ανθρώπους της Ενωσης να ανασκουμπωθούν και να πατήσουν το πόδι στο γκάζι, ώστε σύντομα να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν. Χθες, υπήρξε πολύωρη επαφή του Μαρίνου Ουζουνίδη με τους Νίκο Λυμπερόπουλο και Βλαντιμίρ Ματιάσεβιτς, προκειμένου να γίνει ένα τελικό ξεκαθάρισμα αναφορικά με τους παίκτες στους οποίους θα επικεντρωθεί η Ενωση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο έλληνας τεχνικός έχει πάρει, σε συνεργασία με τα υπόλοιπα στελέχη της ΑΕΚ, τις τελικές αποφάσεις για τους παίκτες που θα προσπαθήσει να αποκτήσει ο Δικέφαλος. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, τις τελευταίες ώρες δείχνει να κερδίζει έδαφος η απόκτηση σέντερ φορ.

Θολό τοπίο

Μετά το ναυάγιο με τον Πόνσε η ΑΕΚ στράφηκε σε άλλη λύση για την επίθεση και φαίνεται ότι έχουν προχωρήσει σημαντικά οι επαφές. Σε τέτοιο σημείο που δεν μοιάζει απίθανο η εν λόγω μεταγραφή να οριστικοποιηθεί ακόμα και μέχρι τις αρχές της εβδομάδας που έρχεται.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα ζητήματα του κεντρικού χαφ και του εξτρέμ, εκεί το τοπίο παραμένει κάπως πιο θολό. Ο Μάτο Γιάγιαλο της Παλέρμο είναι μια περίπτωση που θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά στον άξονα των Κιτρινόμαυρων, όμως οι οικονομικές απαιτήσεις των Ιταλών κάνουν την ΑΕΚ να κοιτάζει και αλλού. Εχοντας τουλάχιστον μία εναλλακτική στην ατζέντα της.

Για τον ακραίο, τέλος, φαίνεται πως υπάρχει η πρόθεση να γίνει λίγη υπομονή ακόμα, προκειμένου να βρεθεί ένας ποδοσφαιριστής ικανός να κάνει τη διαφορά και να δώσει όσα λείπουν αυτή τη στιγμή από τα «φτερά» της ΑΕΚ. Μιας και οι περιπτώσεις που είχαν πέσει στο τραπέζι μέχρι τώρα δεν ικανοποίησαν.

Θολό τοπίο