Αρνητική στο ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης του πρωταθλήματος και μείωσης των ομάδων από τη σεζόν 2019-2020, όπως πρότεινε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, ήταν η Λίγκα. Μετά τη χθεσινή συνεδρίαση του συνεταιρισμού, η πρόταση του υφυπουργού απορρίφθηκε και έτσι τη νέα σεζόν οι ομάδες θα παραμείνουν 16, ενώ την επόμενη θα μειωθούν στις 14 και όχι στις 12, όπως είχε εισηγηθεί ο Γιώργος Βασιλειάδης.
Η συνεδρίαση κράτησε περισσότερο από τρεις ώρες και σε αυτήν υπήρξαν και διαφορετικές «φωνές», οι οποίες ήταν υπέρ της πρότασης που είχε κατατεθεί. Ωστόσο τελικά η απόφαση ήταν να τηρηθεί η παραπάνω κατάσταση, με το όλο ζήτημα να τίθεται εκ νέου επί τάπητος, για το πρωτάθλημα όμως της σεζόν 2020-2021.
Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι στο φινάλε της σεζόν που ξεκινά τον επόμενο μήνα θα υποβιβαστούν απευθείας οι δύο τελευταίες ομάδες της Σούπερ Λίγκας, ενώ η 13η και η 14η θα δώσουν αγώνες μπαράζ με τις δύο πρώτες ομάδες της Football League, προκειμένου να κριθούν τα δύο εισιτήρια για τη μεγάλη κατηγορία.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από