Εντός του 2019 αναμένεται να ολοκληρωθεί το αποχετευτικό δίκτυο στις περιοχές Κορωπίου-Παιανίας διαβεβαίωσαν εκπρόσωποι της ανάδοχου εταιρίας τον αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρο Φιλίππου και τον δήμαρχο Κρωπίας Δημήτρη Κιούση κατά την αυτοψία που πραγματοποίησαν την Πέμπτη στο χώρο των εργασιών με σκοπό να ενημερωθούν για την πορεία του έργου.

«Ενα ακόμη σημαντικό έργο υποδομής αυτό της συλλογής, μεταφοράς, επεξεργασίας και διάθεσης των ακαθάρτων που θα βελτιώσει σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των κατοίκων ολοκληρώνεται σύντομα», επιβεβαίωσε ο κ. Φιλίππου μετά την ενημέρωση που είχε αναφορικά με τρία υποέργα, που επηρέασαν την πορεία των εργασιών, και συγκεκριμένα:

α) Τη διάνοιξη-κατασκευή της μικροσήραγγας διέλευσης του αγωγού λυμάτων στη Βραυρώνα. Το δεύτερο τμήμα της σήραγγας από την πλευρά της Βραυρώνας (600 μέτρων), θα ξεκινήσει άμεσα καθώς έχει καθυστερήσει λόγω αργοπορίας των διαδικασιών από το Δασαρχείο. Αναμένεται δε να παραδοθεί εντός του επόμενου εξαμήνου.

β) Την κατασκευή της 3ης Δεξαμενής Καθίζησης (υπολείπεται να παραδοθεί η έγκριση της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας για τον χώρο όπου θα γίνει η κατασκευή).

και γ) Τον υποθαλάσσιο αγωγό για τον οποίο δεν έχει εκτελεστεί ακόμα καμία εργασία λόγω καθυστερήσεων έκδοσης των σχετικών αδειών, για την ολοκλήρωση της οποίας γίνονται όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες και οι απαραίτητες ενέργειες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από