Δύσκολες στιγμές συνεχίζουν να περνάνε ο Άνθιμος Ανανιάδης και η Μαρία Νεφέλη Γαζή, 2,5 μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού τους.

Το πρώην ζευγάρι το απόγευμα της Τρίτης βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας μετά από έντονο καβγά που είχαν σε κεντρικό πάρκο της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο τους μαζί με τον γιο τους και τον σκύλο τους συναντήθηκαν στο πάρκο και χωρίς να έχει γίνει γνωστή η αιτία ξεκίνησαν να διαπληκτίζονται σε έντονο ύφος. Τα πράγματα γρήγορα ξέφυγαν και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας όπου κατέληξαν βρέθηκαν κοντά τους οι στενοί συγγενείς τους και προσπάθησαν να τους ηρεμήσουν, ωστόσο και οι δύο κατέθεσαν μήνυση για εξύβριση. Για την υπόθεση έχει οριστεί δικάσιμος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Άνθιμος Ανανιάδης και η Μαρία Νεφέλη Γαζή γνωρίστηκαν πριν από 1,5 χρόνο στη θεατρική παράσταση «Το πορτραίτο του Ντόριαν Γκρέι».

Οι δύο ηθοποιοί ερωτεύτηκαν αμέσως και λίγο καιρό μετά ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Δυστυχώς μετά τη γέννηση του γιου τους φάνηκαν οι πρώτες σκιές στη σχέση τους με αποτέλεσμα να ζουν χωριστά.

Μετά το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα ο Άνθιμος Ανανιάδης ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό το παρακάτω βίντεο με τον γιο του.