Αναγκασμένος να… ζει με τα προβλήματα, με ένα ρόστερ το οποίο χρειάζεται ενέσεις ποιότητας και με παίκτες που έρχονται για δοκιμή είναι ο Γιώργος Δώνης. Ο έλληνας προπονητής υποδέχθηκε χθες στο προπονητικό κέντρο της ομάδας τον νεαρό Δημοσθένη Χατζάρα, ένα 19χρονο παιδί που αγωνιζόταν στην Αναγέννηση Καρδίτσας και τον γνωρίζει πολύ καλά ο Νταμπίζας, καθώς είχε πάει και στην Ομόνοια. Ο νεαρός θα δοκιμαστεί μέσα στην εβδομάδα από τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος θα αποφασίσει αν θα τον πάρει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Παράλληλα είναι πολύ πιθανό να έρθουν για δοκιμή και οι Σιφναίος και Ρεγκάκος, ώστε να αποφασίσει ο Δώνης αν θα κρατήσει τον έναν εκ των δύο ή ακόμα και τους δύο, μιας και το πρόβλημα στην επίθεση είναι μεγάλο, ακόμα και για τις προπονήσεις.

Ξεκαθαρίζει του Καμπετσή

Παράλληλα, το θέμα του Αργύρη Καμπετσή αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά μέχρι αύριο. Οπως έχουμε αναφέρει, ο νεαρός επιθετικός θέλει πολύ να έρθει στον Παναθηναϊκό, ο Δώνης τον θέλει ακόμα και για βασική επιλογή σε πολλά παιχνίδια, αφού πιστεύει πάρα πολύ σε αυτόν και απομένουν πλέον δύο εκκρεμότητες: η πρώτη είναι να δεχθεί η Ντόρτμουντ να τον παραχωρήσει χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα και η δεύτερη να ξεκαθαρίσει το καθεστώς της απόκτησής του, αν θα έρθει δηλαδή ως δανεικός ή ως ελεύθερος.

Στη χθεσινή προπόνηση ο Αλτμαν συνέχισε τη θεραπεία του, ενώ ο Τζανδάρης το ατομικό πρόγραμμα. Ο Κουλιμπαλί κέρασε γλυκά τους συμπαίκτες του λόγω γενεθλίων.

n Ο Κουρμπέλης λίγο πριν από το τέλος της προπόνησης υπέστη θλάση. Εντός της ημέρας θα υποβληθεί σε μαγνητική προκειμένου να γίνει γνωστό το ακριβές μέγεθος της ζημιάς.

Βασίλης Μοιρώτσος