Εάν κι εφόσον συμβεί, προφανώς θα συνιστά το μεγαλύτερο come back στην Ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, αλλά μέχρι τότε θα είναι απλώς μια φήμη που πάντως κυκλοφορεί μετ’ επιτάσεως: ο Αντώνης Φώτσης ενδέχεται να επιστρέψει στην κεντρική σκηνή του μπάσκετ φορώντας τη φανέλα του Αρη!

Το ενδιαφέρον είναι δεδομένο και ο Βαγγέλης Αγγέλου φρόντισε να το διαμηνύσει εδώ και καιρό στον 37χρονο Batman που το καλοκαίρι του 2017 αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό για να συνεχίσει την καριέρα του σε ερασιτεχνικά και ρομαντικά πλαίσια, αγωνιζόμενος στην Α’ κατηγορία της ΕΣΚΑ με τον Ηλυσιακό, με τον οποίο συστήθηκε στην πιάτσα το 1995.

Ο Φώτσης δεν «ψήνεται» πολύ εύκολα για να αφήσει τη βολή του και να ανηφορίσει στη Θεσσαλονίκη, αλλά η επίμονη ιδέα του Αγγέλου κρατά ζωντανή την υπόθεση. Ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού και ο νυν προπονητής του Αρη, ως συνεργάτης του Ντούσαν Ιβκοβιτς, είχαν συνευρεθεί κατά τη διετία 2005-07 στην Ντινάμο Μόσχας, μαζί και με τον… αυτοκόλλητο φίλο του Φώτση, Λάζαρο Παπαδόπουλο, ο οποίος αναμένεται να αναλάβει πόστο στο τεχνικό επιτελείο του Αυτοκράτορα, μάλιστα από αύριο οι δυο τους θα παραθερίζουν μαζί στους Παξούς.

Τον Αγγέλου, τον Φώτση και τον Παπαδόπουλο τους ενώνει η… βότκα που έρευσε στις 11 Απριλίου του 2006 στο Σαρλερουά, όπου η ρωσική ομάδα κατέκτησε το ULEB Cup, νικώντας στον τελικό κατά μία σατανική (σε σχέση με την υπόθεση) σύμπτωση τον Αρη με σκορ 73-60!

Προχθές πάντως, η ΚΑΕ Αρης με ανακοίνωσή της τονίζει ότι αναστέλλει κάθε μεταγραφική κίνηση για τις ερχόμενες δύο εβδομάδες. Μέχρι στιγμής οι Κίτρινοι ανανέωσαν τα συμβόλαια του Δημήτρη Φλιώνη και του Γκάρι Μπελ, ενέταξαν στο δυναμικό τους τον Μπορίς Νταλό, επανέφεραν ύστερα από πέντε χρόνια τον Δημήτρη Βεργίνη και φέρονται να διεκδικούν τον Βασίλη Καββαδά (ΑΕΚ), τον Μίλαν Μιλόσεβιτς (Προμηθέας), τον Λάκι Τζόουνς (ΠΑΟΚ) και τον Τι Τζέι Μπρέι (Λαύριο).